turk passport

Free Consultation Form

Invested a minimum of $250,000 in residential or commercial property in Turkey.


Latest Properties
Check out some of our recent properties.
Testimonials

Summer Home dhe njerëzit e besueshëm dhe dashamirës që punojnë atje, janë të rekomanduar shumë për blerje ose shitje të pronës tuaj në Turqi. Shërbim ...

Mrs. Linda Desmet

Vendimi më i mirë që e kam bërë, për të cilin nuk pendohem kurrë ishte blerja e një apartamenti përmes SUMMER HOME në Alanya. Gjithçka ...

Mr. Riad Lambaz

Njohuritë e mia për Turqinë filluan nga viti 2014 prej Summer Home Real Estate. Tani, pas katër vitesh, unë mund t'ua sygjeroj këtë kompani miqëve ...

Mrs. Lesia

Ne ishim të mahnitur me atë se sa profesionale dhe të këndshme ishin kërkimet për një apartament. Ekspertizë, këshilla të mira dhe shërbim i nivelit ...

Mr. Andreas and Mrs. Monica

Profesionalizmi juaj, integriteti dhe sinqeriteti më kanë bërë shumë rehat derisa punoja me stafin e Summer Home. Ka qenë një nder dhe kënaqësi të punoja ...

Mr. Sami Namro

Ne jemi pronarë të ri dhe krenar të një apartamenti të ri dupleks në Alania. Shërbimi që ne kemi marrë nga Summer Homme i ka ...

Fam. Janssens
Buying Guide
Points you need to know when buying Turkish real estate.
Connect with us from anywhere
You are one click away from receiving advice from our expert agents.