Apartamente në një ndërtesë shumëkatëshe në Avsallar general - 1
Apartamente në një ndërtesë shumëkatëshe në Avsallar general - 2
Apartamente në një ndërtesë shumëkatëshe në Avsallar general - 3
Apartamente në një ndërtesë shumëkatëshe në Avsallar general - 4
Apartamente në një ndërtesë shumëkatëshe në Avsallar general - 5
Apartamente në një ndërtesë shumëkatëshe në Avsallar general - 6
Apartamente në një ndërtesë shumëkatëshe në Avsallar general - 7
Apartamente në një ndërtesë shumëkatëshe në Avsallar general - 8
Apartamente në një ndërtesë shumëkatëshe në Avsallar general - 9
Apartamente në një ndërtesë shumëkatëshe në Avsallar general - 10
Apartamente në një ndërtesë shumëkatëshe në Avsallar interior - 11
Apartamente në një ndërtesë shumëkatëshe në Avsallar interior - 12
Apartamente në një ndërtesë shumëkatëshe në Avsallar interior - 13
Apartamente në një ndërtesë shumëkatëshe në Avsallar interior - 14
Apartamente në një ndërtesë shumëkatëshe në Avsallar interior - 15
Apartamente në një ndërtesë shumëkatëshe në Avsallar interior - 16
Apartamente në një ndërtesë shumëkatëshe në Avsallar facility - 17
Apartamente në një ndërtesë shumëkatëshe në Avsallar facility - 18
Apartamente në një ndërtesë shumëkatëshe në Avsallar facility - 19
Apartamente në një ndërtesë shumëkatëshe në Avsallar facility - 20
Apartamente në një ndërtesë shumëkatëshe në Avsallar facility - 21
Apartamente në një ndërtesë shumëkatëshe në Avsallar facility - 22
Apartamente në një ndërtesë shumëkatëshe në Avsallar facility - 23
Apartamente në një ndërtesë shumëkatëshe në Avsallar facility - 24
Apartamente në një ndërtesë shumëkatëshe në Avsallar facility - 25
Apartamente në një ndërtesë shumëkatëshe në Avsallar facility - 26

Apartamente në një ndërtesë shumëkatëshe në Avsallar

Nga

1477
50m2 to 110m2
to
1 to 2
05/2022
1.5 km
100/70 km

Ky projekt i ri ndodhet në zonën Avsallar të Alanias dhe afër parkut pyjor Incekum dhe plazhit të famshëm të kaltër. 

Plazhi është afërsisht 1400 metra në jug të ndërtesës. Nëse nuk jeni të gatshëm të ecni aq larg, do të ketë një autobus të rregullt që ju çon në plazh.

Karakteristikat e projektit dhe opsionet e apartamenteve

Projekti do të përmbajë dy blloqe me tetë kate secili, me një total prej 86 apartamentesh:

  • Apartamente me një dhomë gjumi me hapësirë prej 50m2 që përbëhen nga një banjo dhe një ballkon.
  • Shtëpi dyshe me dy dhoma gjumi me hapësirë prej 110 m2 përbëhen nga dy ballkone (1 që është tarracë) dhe dy banjo

Do të ketë shumë shezllone dhe çadra në dispozicion. Do të ketë gjithashtu një mirëmbajtës me orar të plotë, CCTV, parking dhe Wi-Fi falas. 

Ne ofrojmë një plan pagese pa interes me këste gjatë gjithë periudhës së ndërtimit.

Fillimi i ndërtimit: Shkurt 2021 

Data e kompletimit: Maj 2022

Karakteristikat e pronës

Dhomat e gjumit Dhomat e ndenjes Madhësia Çmimi
0 50 m2 €49.000
0 110 m2 €70.000


Pronat e ngjashme


Apartamente moderne të rehatshme për shitje në Oba
ID: 1612
1 km
120/35 km
Apartamente luksoze të sofistikuara në Obën mahnitëse
ID: 1611
2 km
125/35 km
Apartamentet superiore moderne në Obën e bukur
ID: 1610
2 km
120/30 km
Apartamente luksoze për shitje në Mahmutlar
ID: 1609
600 m
140/30 km
Kompleks me apartamente të ndryshme në zonë të mirë në Avsallar
ID: 1608
1 km
130/60 km
Apartamente moderne me çmime të ulta
ID: 1606
500 m
110/45 km


Lini detajet e kontaktit dhe ne do t'ju kontaktojmë së shpejti.

KËRKO PRONËN

ABONOHUNI NË BULETININ TONË INFORMATIV