Apartamente në një zonë të hapur në Oba general - 1
Apartamente në një zonë të hapur në Oba general - 2
Apartamente në një zonë të hapur në Oba general - 3
Apartamente në një zonë të hapur në Oba general - 4
Apartamente në një zonë të hapur në Oba general - 5
Apartamente në një zonë të hapur në Oba general - 6
Apartamente në një zonë të hapur në Oba general - 7
Apartamente në një zonë të hapur në Oba general - 8
Apartamente në një zonë të hapur në Oba general - 9
Apartamente në një zonë të hapur në Oba general - 10
Apartamente në një zonë të hapur në Oba general - 11
Apartamente në një zonë të hapur në Oba interior - 12
Apartamente në një zonë të hapur në Oba interior - 13
Apartamente në një zonë të hapur në Oba interior - 14
Apartamente në një zonë të hapur në Oba interior - 15
Apartamente në një zonë të hapur në Oba interior - 16
Apartamente në një zonë të hapur në Oba interior - 17
Apartamente në një zonë të hapur në Oba interior - 18
Apartamente në një zonë të hapur në Oba interior - 19
Apartamente në një zonë të hapur në Oba interior - 20
Apartamente në një zonë të hapur në Oba interior - 21
Apartamente në një zonë të hapur në Oba facility - 22
Apartamente në një zonë të hapur në Oba facility - 23
Apartamente në një zonë të hapur në Oba facility - 24
Apartamente në një zonë të hapur në Oba facility - 25
Apartamente në një zonë të hapur në Oba facility - 26
Apartamente në një zonë të hapur në Oba facility - 27
Apartamente në një zonë të hapur në Oba facility - 28
Apartamente në një zonë të hapur në Oba facility - 29
Apartamente në një zonë të hapur në Oba facility - 30
Apartamente në një zonë të hapur në Oba facility - 31
Apartamente në një zonë të hapur në Oba facility - 32

Apartamente në një zonë të hapur në Oba

Nga

1480
55m2 to 190m2
to
1 to 3
08/2022
2.5 km
130/40 km

Ky projekt i ri rezidencial është në rajonin e Mesdheut në një zonë të bukur të quajtur Oba, në Alania. Është e rrethuar nga gjelbërimi dhe infrastruktura e planifikuar mirë. Projekti është në një vend të përsosur, afër spitalit të ri, kinemave dhe qendrave më të mëdha tregtare të rajonit si Metro, Alanyum dhe Koctas.

Distanca

 • Distanca nga plazhi - 2.5km
 • Distanca nga dyqanet më të afërta - 400m
 • Distanca nga aeroporti Gazipasa - 40km
 • Distanca nga aeroporti ndërkombëtar i Antalias - 130km
 • Do të jetë pranë daljes në projektin e ri të austradës.

Karakteristikat e projektit

 • Ky projekt i ri që kemi për shitje është ndërtuar në një sipërfaqe prej 7100m2 të përbërë nga 5 blloqe me gjithsej 72 apartamente. Të gjitha ndërtesat shkojnë deri në 5 kat.
 • Të gjitha apartamentet do të kenë ballkone të mëdha. Disa prej apartamenteve do të kenë një sistem gijotine që ngre dritaret.
 • Nuk ka pishinë të brendshme, sepse është një mjedis shoqëror më domethënës dhe më i rehatshëm.
 • Ekziston një zonë parkimi në natyrë që zë 62 makina. Edhe pse është jashtë, ka një material të ngjashëm me çadrën që përdoret mbi automjetet për t'u mbrojtur nga elementët.
 • Për shkak se zona është një zonë e re në zhvillim, zonat përreth nuk lejohen ende të ndërtojnë prona. Kjo, që do të thotë se projekti do të ketë një mjedis të hapur.

Llojet e apartamenteve për shitje

 • 16, Apartamente me tre dhoma gjumi me një kuzhinë të ndarë me hapësirë prej 140m2.
 • 13, Apartamente me dy dhoma me një kuzhinë të stilit amerikan që ka hapësirë prej 90m2.
 • 16, Apartamente njëdhomëshe me një hapësirë prej 55m2.
 • 7, Apartamente katërdhomëshe dupleks me një hapësirë prej 245m2 (gjithashtu përfshin një pishinë private).
 • 12, Suita katërdhomëshe që ka një hapësirë prej 190m2 dhe 245m2.
 • 8, Suita dydhomëshe me një hapësirë prej 115m2.

Fillimi i ndërtimit: 05.2021

Data e finalizimit: 08.2022

Karakteristikat e pronës

Dhomat e gjumit Dhomat e ndenjes Madhësia Çmimi
0 55 m2 €90.000
0 90 m2 €120.000
0 115 m2 €135.000
0 190 m2 €220.000


Pronat e ngjashme


Apartamente të mrekullueshme në Obën e shumë dëshiruar
ID: 1615
500 m
110/40 km
Apartamente mahnitëse me çmime të ulëta në Mahmutlar
ID: 1614
250 m
120/30 km
Apartamentet superiore moderne në Obën e bukur
ID: 1610
2 km
120/30 km
Apartamente luksoze për shitje në Mahmutlar
ID: 1609
600 m
140/30 km
Apartamente mahnitëse moderne në Oba
ID: 1605
2 km
130/40 km
Apartamente mahnitëse me çmime të ulëta në Kestel
ID: 1595
700 m
30 km


Lini detajet e kontaktit dhe ne do t'ju kontaktojmë së shpejti.

KËRKO PRONËN

ABONOHUNI NË BULETININ TONË INFORMATIV