Apartamente për shitje në Botanic Garden general - 1
Apartamente për shitje në Botanic Garden general - 2
Apartamente për shitje në Botanic Garden general - 3
Apartamente për shitje në Botanic Garden general - 4
Apartamente për shitje në Botanic Garden general - 5
Apartamente për shitje në Botanic Garden general - 6
Apartamente për shitje në Botanic Garden general - 7
Apartamente për shitje në Botanic Garden general - 8
Apartamente për shitje në Botanic Garden general - 9
Apartamente për shitje në Botanic Garden general - 10
Apartamente për shitje në Botanic Garden general - 11
Apartamente për shitje në Botanic Garden general - 12
Apartamente për shitje në Botanic Garden interior - 13
Apartamente për shitje në Botanic Garden interior - 14
Apartamente për shitje në Botanic Garden interior - 15
Apartamente për shitje në Botanic Garden interior - 16
Apartamente për shitje në Botanic Garden interior - 17
Apartamente për shitje në Botanic Garden interior - 18
Apartamente për shitje në Botanic Garden interior - 19
Apartamente për shitje në Botanic Garden interior - 20
Apartamente për shitje në Botanic Garden facility - 21
Apartamente për shitje në Botanic Garden facility - 22
Apartamente për shitje në Botanic Garden facility - 23
Apartamente për shitje në Botanic Garden facility - 24
Apartamente për shitje në Botanic Garden facility - 25
Apartamente për shitje në Botanic Garden facility - 26
Apartamente për shitje në Botanic Garden facility - 27
Apartamente për shitje në Botanic Garden facility - 28
Apartamente për shitje në Botanic Garden facility - 29
Apartamente për shitje në Botanic Garden facility - 30
Apartamente për shitje në Botanic Garden plan - 31
Apartamente për shitje në Botanic Garden plan - 32
Apartamente për shitje në Botanic Garden plan - 33
Apartamente për shitje në Botanic Garden plan - 34
Apartamente për shitje në Botanic Garden plan - 35
Apartamente për shitje në Botanic Garden plan - 36
Apartamente për shitje në Botanic Garden plan - 37
Apartamente për shitje në Botanic Garden plan - 38
Apartamente për shitje në Botanic Garden plan - 39

Apartamente për shitje në Botanic Garden

Nga

1472
51m2 to 158m2
to
1 to 4
12/2023
400 m
135/35 km

Ne me krenari ju prezantojmë kompleksin tonë të ri, Botanic Garden, kompleks i apartamenteve luksoze në një nga zonat më të njohura të Alanias. Ecja në plazh është e lehtë pasi mund të ecësh deri në plazh brenda pak minutash. E ndërtuar me standarde të larta, ofron luks për të gjithë pronarët e shtëpive. Mos të harrojmë të përmendim se vetëm disa minuta larg, ju mund të shkoni te të gjitha tregjet, restaurantet dhe vendet e tjera aty pranë.

Siç e përshkruan emri i projektit, ne synojmë të krijojmë një "parajsë" për jetën e bimëve me një bollëk lulesh, pemësh, bimësh dhe bari. Këtu, ju dhe familja juaj mund të shijoni një jetë të mrekullueshme luksoze derisa jeni pjesë e natyrës.

Vendndodhja e projektit tonë, Botanic Garden është një avantazh i madh për investitorët pasi është mes kufijve Mahmutlar dhe Alania. Gjithashtu, plazhi është afër nga projekti dhe mjaft larg zhurmës.

Botanic Garden do të përbëhet nga shtatë blloqe banimi me 5 kate që përbëhen nga 178 apartamente të ndryshme. Pronat janë moderne në dizajn dhe stil luksoz me apartamente me një, dy dhe tre dhoma gjumi. Këto apartamente të reja janë ideale për investim nëse jeni duke kërkuar për një pronë afër plazhit.

Të gjitha apartamentet janë të pajisura me materiale me cilësi të lartë rreth dyshemeve, mureve dhe dhomave, të tilla si kuzhinat dhe banjot. Botanic Garden është një investim i shkëlqyer në pasuri të paluajtshme luksoze, e vendosur në një sipërfaqe prej 12,000 m². Zonat shoqërore do të zbukurohen me shumë bimë.

Llojet e apartamenteve në shitje

 • Apartamente me 1 dhomë gjumi me hapësirë 48-52m² 
 • Apartamente me 2 dhoma gjumi me hapësirë 72m²
 • Apartamente dupleks me 2 dhoma gjumi me hapësirë 103m²
 • Apartamente dupleks nën çati me 2 dhoma gjumi me hapësirë 97m²
 • Apartamente dupleks me 3 dhoma gjumi me hapësirë169m²
 • Apartamente dupleks - suita - me 4 dhoma gjumi.

Distanca

 • Distanca nga qendra e Alanias: 5 kilometra
 • Distanca nga deti: 400 metra
 • Distanca nga aeroporti Gazipasa: 35 kilometra
 • Distanca nga aeroporti i Antalias: 133 kilometra
 • Distanca nga Oba Bazaar: 3 kilometra

Specifikat teknike 

 • Dysheme qeramike në të gjitha dhomat e apartamenteve.
 • Material graniti në kuzhina.
 • Dollapë dhe sirtarë prej druri me cilësi të lartë si në kuzhinë ashtu edhe në banjo.
 • Dritare PVC që ofrojnë izolim të zërit dhe nxehtësisë.
 • Izolimi i zërit në të gjitha muret
 • Për të parandaluar përdorimin e hapësirës së vlefshme të ballkonit, njësitë e kondicionimit të ajrit do të vendosen në dhoma gjysmë të jashtme me çasje të lehtë për mirëmbajtje.
 • Izolimi i nxehtësisë në çati.
 • Banjat do të kenë ngrohje të dyshemesë, të përfshirë në çmim.
 • Dyert e hyrjes janë prej çeliku të përforcuar.
 • Dyert prej druri me cilësi të lartë në dhoma.
 • Kangjella alumini dhe xhami në ballkone.

Me vetëm një parapagim prej 30 përqind, këstet janë në dispozicion deri në 30 muaj.

Data e fillimit të ndërtimit: Maj 2021

Data e finalizimit: Dhjetor 2023

 

Karakteristikat e pronës

Dhomat e gjumit Dhomat e ndenjes Madhësia Çmimi
0 51 m2 €93.200
0 75 m2 €153.900
0 97 m2 €145.900
0 158 m2 €204.200


Pronat e ngjashme


Apartamente të mrekullueshme në Obën e shumë dëshiruar
ID: 1615
500 m
110/40 km
Apartamente mahnitëse me çmime të ulëta në Mahmutlar
ID: 1614
250 m
120/30 km
Apartamentet superiore moderne në Obën e bukur
ID: 1610
2 km
120/30 km
Apartamente luksoze për shitje në Mahmutlar
ID: 1609
600 m
140/30 km
Apartamente mahnitëse në Avsallarin e shumë kërkuar
ID: 1594
350 m
100/70 km
Apartamentet mahnitëse në qendër të Alanias
ID: 1592
400 m
125/40 km


Lini detajet e kontaktit dhe ne do t'ju kontaktojmë së shpejti.

KËRKO PRONËN

ABONOHUNI NË BULETININ TONË INFORMATIV