Apartamente për shitje me shumë komoditete në Avsallar, Alania general - 1
Apartamente për shitje me shumë komoditete në Avsallar, Alania general - 2
Apartamente për shitje me shumë komoditete në Avsallar, Alania general - 3
Apartamente për shitje me shumë komoditete në Avsallar, Alania general - 4
Apartamente për shitje me shumë komoditete në Avsallar, Alania general - 5
Apartamente për shitje me shumë komoditete në Avsallar, Alania general - 6
Apartamente për shitje me shumë komoditete në Avsallar, Alania general - 7
Apartamente për shitje me shumë komoditete në Avsallar, Alania general - 8
Apartamente për shitje me shumë komoditete në Avsallar, Alania facility - 9
Apartamente për shitje me shumë komoditete në Avsallar, Alania facility - 10
Apartamente për shitje me shumë komoditete në Avsallar, Alania facility - 11
Apartamente për shitje me shumë komoditete në Avsallar, Alania facility - 12
Apartamente për shitje me shumë komoditete në Avsallar, Alania facility - 13
Apartamente për shitje me shumë komoditete në Avsallar, Alania facility - 14
Apartamente për shitje me shumë komoditete në Avsallar, Alania facility - 15
Apartamente për shitje me shumë komoditete në Avsallar, Alania facility - 16
Apartamente për shitje me shumë komoditete në Avsallar, Alania facility - 17
Apartamente për shitje me shumë komoditete në Avsallar, Alania facility - 18
Apartamente për shitje me shumë komoditete në Avsallar, Alania facility - 19

Apartamente për shitje me shumë komoditete në Avsallar, Alania

Nga

1359
44m2 to 144m2
to
1 to 3
05/2021
600 m
90/60 km

Përfitimet e këtyre apartamenteve

  • Çmimi
  • Gjelbërimi
  • Numri i komoditeteve

Apartamente me çmim të arsyeshëm në Avsallar, Alania

Ky projekt është shtimi i fundit i pronave banesore mahnitëse në rajonin shumë të popullarizuar të Avsallarit, Alania. Vetëm disa metra larg zonës së pazarit, ai siguroi një zonë shumë të qetë dhe të gjelbër me shumë pemë portokalli dhe bananeje. Në rrugën kryesore të Avsallarit, ka shumë dyqane të vogla, kafene, restaurante, diskoteka dhe argëtime të tjera që do t'ju ofrojnë një kohë të këndshme gjatë qëndrimit tuaj.

Karakteristikat e përgjithshme të këtij kompleksi rezidencial në Avsallar

Ky projekt përbëhet nga pesë blloqe banimi me dhjetë kate, të cilat kanë tre lloje të apartamenteve për shitje. Ju mund të zgjidhni nga një apartament me një dhomë gjumi me 62 m2, një apartament me dy dhoma gjumi me 93 m2 dhe një apartament me tre dhoma gjumi që ka 144 m2 hapësirë. Të gjitha apartamentet kanë standarde të larta, me një dizajn elegant, dritare PVC me xham të dyfishtë.

Brenda kompleksit, përveç kalimit të kohës tuaj në apartamente, ju mund të shijoni të gjitha komoditetet që ofron ky vend. Ka shumë komoditete këtu si një banjë turke, sauna, kafe në internet, një kënd lojërash, zonë për grill, një restaurant, kënd lojërash për fëmijë, fushë futbolli, fushë tenisi, palestër, pishinë të brendshme dhe të jashtme, rrëshqitje uji në pishinën e jashtme, gjenerator rezervë, një mirëmbajtës, siguri 24/7, parkun e makinave dhe të tjera.

Karakteristikat e pronës

Dhomat e gjumit Dhomat e ndenjes Madhësia Çmimi
0 44 m2 €45.000
0 62 m2 €55.000
0 93 m2 €92.000
0 144 m2 €140.000


Pronat e ngjashme


Apartamente në një zonë të hapur të Mahmutlarit, Alania
ID: 1545
1.3 km
140/30 km
Kompleks rezidencial i gjerë në Avsallar, Alania
ID: 1536
800 m
65 km
Rezidencë me bllok të vetëm të bardhë në Tosmur, Alania
ID: 1534
300 m
140/35 km
Apartamente luksoze të bëra nga kompania e famshme e ndërtimeve në Avsallar
ID: 1532
800 m
60 km


Lini detajet e kontaktit dhe ne do t'ju kontaktojmë së shpejti.

KËRKO PRONËN

ABONOHUNI NË BULETININ TONË INFORMATIV