Apartamente të volitshme në Kargicak general - 1
Apartamente të volitshme në Kargicak general - 2
Apartamente të volitshme në Kargicak general - 3
Apartamente të volitshme në Kargicak general - 4
Apartamente të volitshme në Kargicak general - 5
Apartamente të volitshme në Kargicak interior - 6
Apartamente të volitshme në Kargicak interior - 7
Apartamente të volitshme në Kargicak interior - 8
Apartamente të volitshme në Kargicak interior - 9
Apartamente të volitshme në Kargicak interior - 10
Apartamente të volitshme në Kargicak interior - 11
Apartamente të volitshme në Kargicak interior - 12
Apartamente të volitshme në Kargicak interior - 13
Apartamente të volitshme në Kargicak interior - 14
Apartamente të volitshme në Kargicak interior - 15
Apartamente të volitshme në Kargicak interior - 16
Apartamente të volitshme në Kargicak interior - 17
Apartamente të volitshme në Kargicak interior - 18
Apartamente të volitshme në Kargicak interior - 19
Apartamente të volitshme në Kargicak interior - 20
Apartamente të volitshme në Kargicak interior - 21
Apartamente të volitshme në Kargicak interior - 22
Apartamente të volitshme në Kargicak interior - 23
Apartamente të volitshme në Kargicak interior - 24
Apartamente të volitshme në Kargicak facility - 25
Apartamente të volitshme në Kargicak facility - 26
Apartamente të volitshme në Kargicak facility - 27
Apartamente të volitshme në Kargicak facility - 28
Apartamente të volitshme në Kargicak facility - 29
Apartamente të volitshme në Kargicak facility - 30
Apartamente të volitshme në Kargicak facility - 31
Apartamente të volitshme në Kargicak plan - 32
Apartamente të volitshme në Kargicak plan - 33
Apartamente të volitshme në Kargicak plan - 34
Apartamente të volitshme në Kargicak plan - 35
Apartamente të volitshme në Kargicak plan - 36
Apartamente të volitshme në Kargicak plan - 37
Apartamente të volitshme në Kargicak plan - 38

Apartamente të volitshme në Kargicak

Nga

1349
51m2 to 103m2
to
1 to 2
04/2021
350 m
150/25 km

Top arsyet për të blerë 

  • Ndodhet në një zonë të qetë dhe relaksuese
  • Distancë e afërt me plazhin
  • Çmime të volitshme

Apartamente të volitshme, të cilat gjithashtu kanë pamje nga deti në Kargicak 

Ky projekt ndodhet në Kargicak. Ndodhet në periferi të Alanias, vetëm 15 kilometra larg qendrës së qytetit. Kargicak është i rrethuar nga plantacionet e portokajve dhe bananeve. Ka shumë plazhe në Kargicak. Kompleksi është ndërtuar në një sipërfaqe prej 2700 m2. Kompleksi ka dy blloqe pesëkatëshe me 70 apartamente. Ka lloje të ndryshme të apartamenteve, me madhësi duke filluar nga 55 m2 deri në 122 m2. 

Ky projekt ofron komoditete të tilla si pishina të jashtme, pishina të brendshme, banjo turke, sauna, palestër, zonë grilli, kopshtar, gjenerator, parking të jashtëm dhe ashensorë. 

Ka dy lloje të apartamente të gatshme për shitje në këtë kompleks në Kargicak 

Tetë apartamente komode dhe të përshtatshme, të cilat janë dupleks me dydhoma në katin e parë dhe janë me madhësi prej 103 m2 - 110 m2 si dhe ka katër suita dupleks me madhësi prej 107 m2 – 133 m2. Të gjitha apartamentet kanë tryeza graniti në kuzhina, xham të dyfishtë PVC në dritare, ndriqim në dhomat e ndenjes dhe kuzhina. 

Karakteristikat e pronës

Dhomat e gjumit Dhomat e ndenjes Madhësia Çmimi
0 51 m2 €70.000
0 103 m2 €111.000


Pronat e ngjashme


Apartamente të mrekullueshme në Obën e shumë dëshiruar
ID: 1615
500 m
110/40 km
Apartamente moderne të rehatshme për shitje në Oba
ID: 1612
1 km
120/35 km
Apartamente luksoze të sofistikuara në Obën mahnitëse
ID: 1611
2 km
125/35 km
Apartamentet superiore moderne në Obën e bukur
ID: 1610
2 km
120/30 km
Apartamente luksoze për shitje në Mahmutlar
ID: 1609
600 m
140/30 km
Kompleks me apartamente të ndryshme në zonë të mirë në Avsallar
ID: 1608
1 km
130/60 km


Lini detajet e kontaktit dhe ne do t'ju kontaktojmë së shpejti.

KËRKO PRONËN

ABONOHUNI NË BULETININ TONË INFORMATIV