THIRRNI TANI +90 242 511 99 98 MOBIL +90 538 888 16 16 GJENI NJË PRONË

Aventurat e zhytjes në Alania


Aventurat e zhytjes në Alania

Nxehtësia, uji i pastër i kristaltë në zonën e Mesdheut të Alanias ju tërheq juve për t'u zhytur aty. Pse nuk e bëni një hap para dhe të bëni zhytje duke eksploruar botën magjike nënujore dhe të kënaqeni.  

Qendra e fillestarëve 

Ka shumë shkolla të zhytjes në Alanias, të gjitha me zhytës të certifikuar që mund t'ju mësojnë juve bazat e këtij sporti dhe më shumë. Nëse ecni përgjatë limanit të bukur, ju mund të zgjedhni se cilës varkë për zhytje do t'i bashkoheni për një eksperiencë të mrekullueshme nënujore. 
 

Çfarë mund të shihni?  

Alania ka lloje të ndryshme të specieve nënujore, përfshirë oktapodë, peshk të ndryshëm, madje edhe balena. Nëse dilni jashtë në mëngjesin e hershëm për zhytje, ka mundësi të shihni edhe delfinë. Breshkat e detit "caretta caretta" mund të shihen përgjatë detit në muajt e verës. Ju mund të shihni edhe specie tjera, si dhe procesin e shumëzimit të breshkave të lartëpërmendura. 

Çfarë ju nevojitet?

Natyrisht, gjëja më e rëndësishme rreth zhytjes është të jesh notar i aftë. Shkolla e zhytjes do të ofrojë të gjitha pajisjet e nevojshme si maskat, etj. Pra, mos u vononi, gjejeni varkën tuaj dhe zhytuni në botën e mrekullueshme nënujore. 

Të rejat & Vështrimet

Chat
Ask a question