THIRRNI TANI +90 242 511 99 98 MOBIL +90 538 888 16 16 GJENI NJË PRONË

Bukuria e fshehur e Antalias, ujëvara Uçansu


Bukuria e fshehur e Antalias, ujëvara Uçansu

Ujëvara Uçansu, e cila ndodhet në kufinjtë e Gündoğmuş, zonë e Antalias, është bërë një destinacion i popullarizuar për ata që duan freski në verën e ngrohtë.  

Ujëvara Uçansu, e cila ndodhet pranë zonës Gündoğmuş në Antalia, nuk kalon mbi 15 gradë. Për ata që duan vende të fshehura dhe freski, ky është vendi i duhur për ju. Ujëvara Uçansu e gjatë 50 metra, Waterfall, u krijua nga maja e Malit Taurus dhe mbushet nga ujërat e dëborës që vijnë nga malet Akdag dhe Geyik, duke i bërë përshtypje vizitorëve me peisazhin e saj.

Ujëvara e njohur si parajsa e fshehur në pyll, i jep jetë lumit Alara duke u derdhur në disa degë dhe duke tërhequr vëmendjen nga vizitorët që duan të freskohen sidomos në verë. Temperatura e ujit të ujëvarës arrinë 15 gradë më së shumti në verë. Ky është një rajon ideal për turizëm. Ujëvara Uçansu mirëpret mijëra turistë si vendas ashtu edhe të huaj. Fatkeqësisht, për turistët nuk ka strehim apo vende ushqimi këtu. Në ditët e ardhshme, do të ketë akomodim dhe ushqim për ta bërë këtë zonë ideale për turistët.

Të rejat & Vështrimet

Chat
Ask a question