THIRRNI TANI +90 242 511 99 98 MOBIL +90 538 888 16 16 GJENI NJË PRONË

Çmim vendor për arkitektin e Alanias


Çmim vendor për arkitektin e Alanias

Emire Cimrin, arkitekti që riparoi Shtëpinë e Koçakut dhe vendlindja e së cilës është Alania ka marrë një çmim vendor të arkitekturës, Turgut Cansever.

Çmimi u dha në ceremoninë e ndarjes së çmimeve të quajtur "Turgut Cansever National Architectonics Awards", e cila është një ceremoni vjetore çmimesh e organizuar nga Komuna e Kepez në koordinim me Shoqatën e Arkitektëve, dega në Antalia.

Të rejat & Vështrimet

Chat
Ask a question