THIRRNI TANI +90 242 511 99 98 MOBIL +90 538 888 16 16 GJENI NJË PRONË

Konkursi i fotografisë në Alania


Konkursi i fotografisë në Alania

Konkursi është i njohur si "syri i Alanias" dhe mbahet nga ALTAV (Fondacioni për Promovimin e Turizmin e Alanias). 

Ideja e këtij konkursi 

Secili pjesëmarrës do të jetë në gjendje të shpjegojë dhe paraqes Alanian me sytë e tij dhe duke zgjedhur fotografinë më të mirë që do të përdoret për ta promovuar Alanian. Qëllimi është që turistët vendas dhe të huaj të mësojnë më shumë për historinë, kulturën dhe traditën e Alanias. Në të njejtën kohë, me mbështetjen e fotografëve, do të mbahet ekspozita ndërkombëtare dhe fotografitë do të përdoren për ta përfaqësuar vendin dhe shtetin tonë.  

Rregullat 

• Fotografitë e njejta të përdorura më parë dhe tani për ndonjë konkurs tjetër nuk mund të ndryshohen për këtë konkurs. 

• Secili pjesëmarrës do të marrë pjesë në garë me katër fotografi me ngjyra, të zeza dhe të bardha. 

• Pjesëmarrësit e moshave 13 deri në 18 vjeç do të klasifikohen në kategorinë e juniorëve me lejen e prindërve të tyre. 

• Fotografitë do të merren brenda Alanias në një periudhë njëvjeçare. 

• Aplikimi në këtë garë është falas. 

Për më shumë informacioneve rreth rregullave, ju lutem kontrolloni uebsajtin e tyre. 

Të rejat & Vështrimet

Chat
Ask a question