Kullat e Mahmutlarit, ofrojnë pamje piktoreske të Alanias general - 1
Kullat e Mahmutlarit, ofrojnë pamje piktoreske të Alanias general - 2
Kullat e Mahmutlarit, ofrojnë pamje piktoreske të Alanias general - 3
Kullat e Mahmutlarit, ofrojnë pamje piktoreske të Alanias general - 4
Kullat e Mahmutlarit, ofrojnë pamje piktoreske të Alanias general - 5
Kullat e Mahmutlarit, ofrojnë pamje piktoreske të Alanias general - 6
Kullat e Mahmutlarit, ofrojnë pamje piktoreske të Alanias interior - 7
Kullat e Mahmutlarit, ofrojnë pamje piktoreske të Alanias interior - 8
Kullat e Mahmutlarit, ofrojnë pamje piktoreske të Alanias interior - 9
Kullat e Mahmutlarit, ofrojnë pamje piktoreske të Alanias facility - 10
Kullat e Mahmutlarit, ofrojnë pamje piktoreske të Alanias facility - 11
Kullat e Mahmutlarit, ofrojnë pamje piktoreske të Alanias facility - 12
Kullat e Mahmutlarit, ofrojnë pamje piktoreske të Alanias facility - 13

Kullat e Mahmutlarit, ofrojnë pamje piktoreske të Alanias

Nga

1569
51m2 to 158m2
to
1 to 3
05/2024
8 km
140/40 km

Mahmutlari është një distrikt i Alanias, ku shumica e të huajve jetojnë afër bregdetit. Mahmutlari është një nga zonat më të preferuara për blerje dhe është pranë maleve. Kompleksi ndodhet në periferi të Mahmutlarit, në një vendndodhje të bukur në kodra, me pamje nga deti, malet dhe qyteti. 

Distanca nga komoditetet:

  • Distanca nga qendra e qytetit është vetëm gjashtë kilometra
  • Projekti është vetëm tetë kilometra nga plazhi më i afërt
  • Vetëm 140 kilometra larg nga aeroporti ndërkombëtar i Antalias 
  • Aeroporti Gazipaşa është 40 kilometra larg
  • Vetëm 440 metra larg, atje ka një shkollë fillore. Gjithashtu, dy shkolla sekondare janë afër, madje edhe universiteti. 
  • 600 metra larg marketit më të afërt.  

Karakteristikat e projektit 

Distanca me detin është 3.2 kilometra. Do të ketë një transfer në det për komoditetin e mysafirëve dhe vendasve. 

Projekti përbëhet nga katër blloqe 11-katëshe që janë të vendosura në kodrat e Mahmutlarit. Afër të gjitha apartamenteve ka pamje nga deti dhe jeni larg trafikut. 

Karakteristikat e pronës

Dhomat e gjumit Dhomat e ndenjes Madhësia Çmimi
0 51 m2 €47.000
0 73 m2 €74.000
0 102 m2 €89.000
0 158 m2 €109.000


Pronat e ngjashme


Apartamente moderne të rehatshme për shitje në Oba
ID: 1612
1 km
120/35 km
Apartamente luksoze të sofistikuara në Obën mahnitëse
ID: 1611
2 km
125/35 km
Kompleks me apartamente të ndryshme në zonë të mirë në Avsallar
ID: 1608
1 km
130/60 km
Apartamente moderne me çmime të ulta
ID: 1606
500 m
110/45 km
Apartamente mahnitëse moderne në Oba
ID: 1605
2 km
130/40 km
Apartamente të volitshme me pamje nga deti në Avsallar
ID: 1603
2 km
55 / 98 km


Lini detajet e kontaktit dhe ne do t'ju kontaktojmë së shpejti.

KËRKO PRONËN

ABONOHUNI NË BULETININ TONË INFORMATIV