THIRRNI TANI +90 242 511 99 98 MOBIL +90 538 888 16 16 GJENI NJË PRONË

Një udhëzues për fillestarët në Kash


Një udhëzues për fillestarët në Kash

Ne kemi përgatitur një udhëzues për ju që të vizitoni njëren prej destinacioneve më të popullarizuara për pushime në regjionin e Mesdheut. Në këtë udhëzues, ju do të gjeni vende për të qëndruar, për të ngrënë dhe madje për të notuar në plazh.

Kash është unik në shumë mënyra, falë historisë së pasur dhe zonës gjeologjike. Është vend me ndër perëndimet më të mira të diellit në botë, duke qenë vendlindje e Santa Clausit, vendndodhje për pegasusët dhe vendi i parë që ka demokraci.

Plazhet për t'u vizituar: 

Plazhi Doria 

Plazhi Buyukcakil 

Plazhi Kucukcakil 

Derisa ju i vizitoni këto plazhe, sigurohuni që të bëni udhëtim me varkë në Kekova. 

Vendet për të ngrënë;

Vira: Vira është një restaurant ku ju mund ta shijoni ushqimin vendor dhe ta shijoni detin. 

Restauranti Ince Bogaz: Në këtë restaurant, ju do t'i shihni të gjitha guralecët e bardhë dhe detin e hapur, i cili ju shpie në ishullin Meis. 

Restauranti Zaika: Restauranti është me të vërtetë i bukur, por ju duhet fillimisht të bëni një rezervim. 

Vendet për t'i parë dhe gjërat që mund t'i bëni: 

Udhëtimet në Xhantos, Patara, Saklıkent dhe Kaputaş: Udhëtimi fillon me një mëngjes të shkëlqyer dhe ju shpie ju në vendet që kanë vlerë historike. Ndalesa e radhës është në plazhin 14 kilometra të gjatë. Në fund, ju do të shkoni në plazhin fosforik të Kaputashit. 

Gadishulli Chukurbag 

Fshati Chukurbag 

Vendet për të qëndruar;

Hoteli Saylam Suites Boutique: Shumica e ballkoneve kanë një pamje të ishullit Meis. 

Hoteli Arna: Është një hotel në distriktin Kuchukchakil. Pronarët dhe njerëzit janë shumë pozitivë. 

Të rejat & Vështrimet

Chat
Ask a question