Pasuritë e paluajtshme në Antalia

30 prona janë gjetur për 'Pronat në Antalia'


Apartamente elegante luksoze në Kepez, Antalia
ID: 4025
3 km
4 km
Kompleks luksoz shumëkatësh me komoditete moderne
ID: 4000
4.5 km
17 km
Apartamente luksoze në Kepez, Antalia
ID: 4026
3 km
4 km
Apartamente bashkëkohore për shitje në Kepez
ID: 4028
3 km
4 km
Apartamente moderne me dizajn luksoz në Konyaalti
ID: 4031
2 km
17 km
Apartamente të mrekullueshme dhe elegante në Antalia
ID: 4021
8 km
13 km
Pronë pranë detit që ofron jetë cilësore
ID: 4001
100 m
23 km
Apartamente mirë të dizajnuara për shitje në Antalia
ID: 4002
4.5 km
16 km
Apartamente komode me komoditete për shitje në Antalia
ID: 4003
3 km
27 km
Vila luksoze pesëdhomëshe të gjera në Antalia
ID: 4006
23 km
25 km

Antalia ndodhet në detbin Mesdhe dhe është vend i famshëm në Turqi. Aeroporti është 12 kilometra larg qytetit. Përveç daljes në det, ekziston një zgjedhje argëtimi për çdo shije.

Antalya city centre is only 12 kilometres to the airport.

Qyteti është i duhur për biznesin tuaj, por edhe për qëndrim të përhershë, derisa çmimet e pasurive të paluajtshme në Antalia janë më të ulta se në qytetet tjera të mëdha. 

Cilat janë avantazhet e blerjes së një shtëpie në Antalia 

Dobitë e jetesës në Antalia:

 1. Shumë të huaj mund ta vizitojnë tani Turqinë pa pasur nevojë për një vizë, por nuk mund të qëndrojnë më shumë se 90 ditë. Megjithatë, nëse ju doni të qëndroni më shumë pa leje, ka gjoba me para. Kur ju blini një pronë, një i huaj automatikisht e merr lejeqëndrimin, i cili është i lehtë të rinovohet. Pas pesë vitesh qëndrim, ju mund të merrni shtetësinë turke. 

 2. Çmimet e pasurive të paluajtshme janë të volitshme, por rriten shumë shpejt. Kërkesat e shumta për marrjen me qira të pronave ndihmon t'i paguash të gjitha shpenzimet për pak vite. 
 3. Qendrat private mjekësore ofrojnë kujdes cilësor mjekësor dhe janë shumë më lirë se në shtetet e juaja. Shërbimet në sallonet e bukurisë janë dy apo tre herë më ekonomike. 
 4. Në Turqi, të huajt janë të lirë të bëjnë biznes. Regjistrimi përkatës nuk merr më shumë kohë se një muaj. 
 5. Qyteti e ka të zhvilluar mirë sistemin e transportit publik. 
 6. Dyqanet ushqimore janë të mbushura me mallra të lira dhe cilësore, kryesisht nga fermerë dhe prodhues vendorë.
 7. Banorët e Antalias janë mikpritës, të huajt që blejnë shtëpi në qytet nuk do të përjetojnë vështirësi në komunikim me popullësinë vendore. 
Qendrea mjekësore e gatshme sapo të tregoni sigurimin shëndetësor.

Çfarë prona për shitje mund të bleni në Antalia 

Llojet e mëposhtme të pasurive të paluajtshme ofrohen për shitje në qytet duke u bazuar në informacionet e faqeve të ndryshme të internetit:

 1. Apartmente. Ata kushtojnë prej 40 deri në 100 mijë euro, varësisht nga zona dhe distanca prej plazhit. 

 2. Vila. Çmimet variojnë nga 100 mijë euro për shtëpi të vogla, derisa në 800 mijë euro për vila me pishinë dhe një kopsht privat.
 3. Vendet e "ndaluara". Ata kanë nevojë për shpenzime shtesë sepse janë të pakompletuara. Kështu, shpenzimet shtesë do të jenë prej 10 deri në 50 mijë euro. 
Në Antalia, ju mund të blini një apartament të gjerë.

Informacione të përgjithshme rreth Antalias 

Antalia është një qytet i madh në Mesdhe, i vendosur në jug të Turqisë. Popullësia e Antalias arrin deri në një milionë e 300 mijë njerëz, por duke iu falënderuar turistëve, ky numër ka shkuar deri në dy milionë njerëz. Dendësia e popullësisë është 850 banorë për 1 kilometër katror. 

Qyteti është i ndërtuar në një pllajë shkëmbore, në një lartësi prej 40 metra mbi nivelin e detit, në Gjirin e Anadollit. Pranë Antalisë, ndodhen Malet Taurus, të mbuluara me pyje që kanë pisha të padepërtueshme. Për shkak të vendndodhjes pranë detit dhe vargmaleve, është bërë kryeqytet turistik i këtij vendi. 

Antalia është në jug të Turqisë dhe shtrihet në brigjet e Detit Mesdhe. 

Klima në këtë regjion është subtropikale, me verëra të nxehta, dimrëra me shi. Në verë, reshjet ndodhin rrallëherë, dhe ndonjëherë mund të mos bjerë fare shi. Lagështia gjatë gjithë vitit varion nga 55 përqind në 65 përqind. 

Nga maji në nëntor, From May to November, koha e pastër mbizotëron gjatë gjithë sezonit të thatë dhe shi bie gjatë pjesës tjetër të vitit. Në përgjithësi, bie shi 60 ditë në vit. Sezoni i notit fillon në qershor dhe përfundon në fund të tetorit. 

Në cilën pjesë të qytetit është më mirë të blesh një pronë në Antalia 

Shtëpitë mund të blihen në këto zona të qytetit::

 1. Konyaalti. Ndodhet në perëndim të qendrës. Kjo është një zonë e re me pamje nga deti dhe malet. Tregtia dhe sistemi i transportit publik janë të zhvilluara mirë këtu, kështu që dhomat dhe apartamentet si në ndërtesa të ulëta me kopshte ashtu edhe në ndërtesa të larta janë në kërkesë të vazhdueshme. Zhvillimi dhe zgjerimi aktiv i rrethit ju lejon të gjeni ambiente më të përballueshme në ndërtesat e reja dhe do t'i blini ato nga ndërtuesi. Mes atraksioneve, ka një plazh të shkëlqyer, një pishinë publike, disa palestra, qendra tregtare, restaurante të kategorive të ndryshme dhe me çmime të ndryshme.
 2. Lara është zona më e popullarizuar në pjesën lindore të qytetit me shumë ndërtesa të larta. Aktivitetet biznesore janë të përhapura shumë në qytetet, kështu që këtu ka shumë zyre, kompani të mëdhadhe departamente të ndryshme në këtë zonë. Në Lara, lejet jepen në përgjithësi për qëllime biznesore..
 3. Center and Old Town. Qendres i mungon qetësia shkaku i shumë turisteve të huaj dhe vendoreve, por për banim, ju ndoshta duhet të shikoni vende tjera. Agjencionet e pasurive të paluajtshme këtu ofrojnë apartamente dhe shtëpi nga më të ndryshmet. Turistët i duan rrugët, tempujt antik dhe muret. Objektet e shekujve 13 dhe 15 janë shumë të popullarizuara, por çmimi i tyre fillon nga 800 mijë dollarë. 
 4. Ishiklar. Çmimet e apartamenteve këtu është mesatarisht 15-20 përqind më i ultë se në Lara, infrastruktura është gjithashtu e zhvilluar mirë si dhe parqet. Shtëpitë janë në përgjithësi më të vjetra (rreth pesë dhe dhjetë vjet). Për shkak të trafikut të ngarkuar dhe ndotjes së ajrit, ka më pak turistë nv Ishiklar. Ende, kjo zonë është e përshtatshme për stilin e përshtatshëm të jetës. Për shkak të bollëkut të dyqaneve zyreve, nuk është e vështirë të gjendet punë për të huajt e kualifikuar. 
 5. Kundu ndodhet 25 kilomtra larg pjesës qëndrore të qytetit. Ka shumë komplekse rezidenciale dhe hotele të përqëndruara për pushimet sezonale. Me hotelet e shtrenjta si "Venice", "Titanic", "Mardan" dhe me hostelet tjera të vogla që nuk janë edhe aq të popullarizuara, administrata e qytetit planifikon që të kirjojë një status "VIP" për zonën e Kundu, e cila do të bëhet me hyrje speciale. Për shkak të kërkesave të shumta për qira, pasuritë e paluajtshme do të japin kthim në investim brenda dy apo tre vitesh (varet nga projekti). 

 

Kompania jonë do t'ju ndihmojë të gjejë pronën e duhur në Turqi në njëren prej zonave të përshkruara në listën e mësipërme.  included on the above list.ABONOHUNI NË BULETININ TONË INFORMATIV