THIRRNI TANI +90 242 511 99 98 MOBIL +90 538 888 16 16 GJENI NJË PRONË

Rregullorja e re e fluturimeve në Gazipasa nga Danimarka


Rregullorja e re e fluturimeve në Gazipasa nga Danimarka

Aeroporti Gazipasa priti fluturimin e parë të rregulltë nga Danimarka. Më 20 mars, fluturimi i parë i planifikuar nga Kopenhaga me 240 pasagjerë në bord u ul në Aeroportin Gazipasa.

Fluturimet direkte nga Kopenhaga në Aeroportin Gazipasa do të kryhen tre herë në javë. Tashmë po fillon sezoni turistik, hotelet në Alania po hapin dyert e tyre.

Aeroporti Alania Gazipasa ndodhet 39 kilometra nga qendra e Alanias. Aeroporti kryen fluturime të brendshme dhe ndërkombëtare. Fluturimet e rregullta të nëntë linjave ajrore fluturojnë për në këtë aeroport. Gjithashtu, ndonjëherë fluturimet "charter" shfaqen në orarin e aeroportit. Qyteti i Alanias nuk ka aeroporte të tjera.

Të rejat & Vështrimet

Chat
Ask a question