SUMMER HOME NË TURQI

Mirësevini në Summer Home në Turqi!

Summer Home është kompani turke e pasurive të paluajtshme me zyren e saj kryesore në qytetin e bukur rreth detit të quajtur Alania në rivierën turke. Është e vendosur në qendër të zonës së Damlatasit, afër qendrës historike të mirënjohur - plazhi Kleopatra. Pronari është një ndërmjetësues i licensuar i pasurive të paluajtshme me shumë vite përvojë në tregun e pasurive të paluajtshme. Vitet tona të përvojës dhe besnikëria ndaj klientëve tanë na ka bërë ne të arrijmë reputacion të mrekullueshëm dhe të fitojmë emër të mirë në këtë biznes.

Ne ofrojmë prona të ndryshme në Mesdhe, duke nisur nga apartamentet deri te vilat luksoze me vendndodhjet e tyre në qendër të qytetit apo në vende më të qeta. Le të bëhen ëndrrat e juaja realitet dhe le të bëhen destinacionet e bukura të pushimeve shtëpia juaj e re. 

Investimi në prona në një shtet të huaj është një vendim serioz, kompania jonë ua ofron klientëve tanë besimin dhe konsultimet e sinqerta në lidhje me blerjen e pronës në Turqi. Si ekip i ndërmjetësuesve profesional për blerësit e huaj, ne i kuptojmë shijet e klientëve tanë, interesat dhe dëshirën për cilësi dhe detaje. Përfaqësuesit e Summer Home do t'ju udhëzojnë gjatë udhëtimit kujdestar. Ne do t'ju ofrojmë juve informacione, shërbime cilësore dhe profesionale gjatë procesit të blerjes; për komoditetin tuaj në gjuhën angleze, gjermane, holandeze, sllovake, suedeze, ruse, polake, arabe, persiane, turke si dhe shqipe. 

Për shkak të njohurive tona të fuqishme në treg, si partneri juaj, ne ju ofrojmë vëmendje të madhe, ndihmë dhe shërbime para dhe pas blerjes. Slogani i Summer Home është që t'i kënaq klientët në lidhje me kërkesat e tyre. Kënaqësia juaj është suksesi ynë.

Nëse ju jeni duke shikuar për bashkëpunim, klikoni "collaboration" me Summer Home Alanya. 

 

Nadezhda Osokina

Nadezhda Osokina

Perfaqesues Shitjesh
Rusisht
Redzep Selimovic

Redzep Selimovic

Perfaqesues Shitjesh
Boshnjakisht, Turqisht, Arabisht
Faris Lavic

Faris Lavic

Perfaqesues Shitjesh
Boshnjakisht, Anglisht
Amira Lavic

Amira Lavic

Perfaqesues Shitjesh
Boshnjakisht, Anglisht
Hasan Yiğit

Hasan Yiğit

Menaxheri i Portofolit
Turqisht, arabisht
Amin Isaev

Amin Isaev

Perfaqesues Shitjesh
Rusisht
Mina Borbor

Mina Borbor

Perfaqesues Shitjesh
Persisht, turqisht, anglisht

Pamjet e zyres