THIRRNI TANI +90 242 511 99 98 MOBIL +90 538 888 16 16 GJENI NJË PRONË

Rreth Turqisë


Turqia është një shtet i bukur me shumë vende historike, plazhe të mrekullueshme, male të jashtëzakonshme dhe gjithashtu me kulturë të pasur, kuzhinë të shijshme, njerëz të dashur dhe shumë më shumë.

Turqia është e rrethur në jug nga Deti Mesdhe, Deti Egje në perëndim dhe me Detin e Zi në veri. Për shkak të shumëllojshmërisë së regjioneve, këtu ka klimë të ndryshme, për shembull, klima e Mesdheut ka diell të ngrohtë në verë dhe dimra të butë, klimë oqeanike me verëra dhe dimëra të lagësht në veri.

Turqia ka një histori të mrekullueshme me shumë vende historike, 

Turkey has an amazing history with many well-preserved historical places, rrënoja antike, kështjella dhe muze. Në të gjitha këndet, njerëzit mund të gjejnë trashëgimi turke.

Turqia është një shtet unik me qytete moderne dhe tradicionale dhe qytete që dallojnë shumë. Ky shtet ju befason juve në të gjitha aspektet.

Njerëzit që e duan motin me diell dhe e kalojnë kohën në plazh, ata që i duan vendet historike dhe vendet tjera interesante, ata që e duan gjelbërimin me malet e bukura dhe pushimet aktive me hiking, duke luajtur golf apo duke shkuar në skijim, Turqia i ka të gjitha për t'ua ofruar. Shumë turistë vijnë për t'i kaluar pushimet në Turqi dhe rikthehen çdo vit. Shumë prej tyre kanë vendosur të blejnë një pronë në Turqi dhe kanë shtëpi pushimesh këtu.

Ky shtet i veçantë është miqësor, mikpritës për njerëzit me shërbime të mrekullueshme dhe ushqim të shijshëm. Këto gjëra të jashtëzakonshme i bëjnë të huajt të bien në dashuri me Turqinë dhe blerja e një prone në Stamboll apo në vendet tjera të Turqisë, është një vendim për të cilin nuk do të pendoheni.

 

Të rejat & Vështrimet

Chat
Ask a question