THIRRNI TANI +90 242 511 99 98 MOBIL +90 538 888 16 16 GJENI NJË PRONË

Rritja e popullaritetit të Turqisë


Rritja e popullaritetit të Turqisë

Turizmi i Turqisë është në rritje të vazhdueshme. Shuma totale e turistëve që vizitojnë Turqinë kishte arritur në gjashtë milionë e 665 mijë e 379 njerëz gjatë katër muajve të parë të vitit.

Ministria e Kulturës - Turizmi dhe kompanitë e DG kanë lëshuar raporte të numrave gjatë prillit. Krahasuar me shifrat e vitit të kaluar, numrat ishin rritur deri në 13.02 përqind. Nga gjithsej 2,451,031 turistë që vizituan Turqinë, në prill ishin 137 mijë turistë.

Shifrat për tremujorin e parë të vitit 2013 tregojnë se turistët në Turqi janë rritur me 18.85 përqind krahasuar me vitin e kaluar. Në katër muajt e parë të vitit u raportuan gjithsej gjashtë milionë e 665 turistë.

Të rejat & Vështrimet

Chat
Ask a question