THIRRNI TANI +90 242 511 99 98 MOBIL +90 538 888 16 16 GJENI NJË PRONË

Studentët e huaj tani mund të aplikojnë në Universitetin HEP


Studentët e huaj tani mund të aplikojnë në Universitetin HEP

Universiteti i Alanias, Hamdullah Emin Pasha është themeluar në vitin 2011 nga Fondacioni Hamdullah Emin Pasha në Alania/Antalia. Universiteti u hap zyrtarisht më 3 mars, 2011, dhe ishte publikuar në shtyp. Universiteti Hamdullah Emin Pasha është ndërtuar në një zonë prej 16 hektarësh në Cikcilli, me dy fakultete dhe tre departamente. Mësimet jepen në gjuhën angleze.

Tani, ka shumë departamente si: turizmi, arti, dizajni dhe arkitektura. Për gradën master, ju mund t'i studioni gjuhët e huaja.

Studentët që duan të aplikojnë nga jashtë në Universitetin HEP, tani mund ta bëjnë këtë. Edhe pse programi është i ri, studentët tani kanë ardhur ta shohin se çfarë u ofrohet. Për ata që duan të vijnë mund ta studiojnë arkitekturën, menaxhmentin e turizmit, dizajnin, gastronominë, artet kulinare dhe inxhinierinë kompjuterike. 

Të rejat & Vështrimet

Chat
Ask a question