THIRRNI TANI +90 242 511 99 98 MOBIL +90 538 888 16 16 GJENI NJË PRONË

"The Eastern Express" tani është pjesë e turizmit


Në mënyrë që të përmbushen kërkesat e shumta të pasagjerëve, Ministria e Transportit dhe Infrastrukturës dhe Ministria e Kulturës dhe Turizmit ka lansuar ekspeditën e 'Tourist Orient Express Train' në stacionin e Ankarasë.

Për udhëtimin më shumë se një ditë në natyrë, 'Eastern Express' ka pasur kërkesa të shumta nga pasagjerët në vitet e fundit. Ministria e Transportit dhe Infrastrukturës bashkë me Ministrinë e Kulturës dhe Turizmit kanë bërë një udhëtim turistik me 'Eastern Express' mes Ankarasë dhe Kars për të plotësuar kërkesat. Treni do të operojë nga Ankaraja të hënën, të mërkurën dhe të premten nga ora 19:55, kurse nga Kars do të operojë të mërkurën, të premten dhe të dielën nga ora 23:55. 

Kapacitet për 120 njerëz

'Eastern Express' ka nëntë vagonë, dy për shërbime, një për ushqim dhe gjashtë me shtretër. Treni mund të shërbejë për 120 pasagjerë. Bileta e udhëtimit kushton 400 lira turke për një person në një dhomë dhe 250 lira turke për një person në rast se ai udhëton bashkë me një person tjetër.

Të rejat & Vështrimet

Chat
Ask a question