THIRRNI TANI +90 242 511 99 98 MOBIL +90 538 888 16 16 GJENI NJË PRONË

Turkish Airlines ka shtuar fluturime në dy destinacione tjera


Turkish Airlines ka shtuar fluturime në dy destinacione tjera

Turkish Airlines (THY) ka njoftuar se kompania do të fillojë fluturimet në qytetet gjermane të Bremenit dhe Leipzigut duke rritur numrin e destinacioneve të tij gjermane në 11.

THY (Turkish Airlines) tashmë fluturon në nëntë destinacione në Gjermani: Berlin, Dyseldorf, Frankfurt, Hamburg, Hanover, Këln, Mynih, Nuremberg dhe Shtutgart. Kompania fillimisht do të fluturojë për në Bremen dhe Leipzig me aeroplanët Airbus 320 dhe 321, katër herë në javë - të martën, të enjten, të shtunën dhe të dielën. 

THY (Turkish Airlines) ka rritur të ardhurat për 35 përqind në tremujorin e parë të vitit të kaluar njejtë sikur në muajt e vitit 2010. Në të njejtën periudhë, numri i pasagjerëve është rritur për 11 përqind me 24.3 milionë. Me 178 aeroplanë, kjo kompani bën 5107 fluturime në baza vendore dhe ndërkombëtare. 

Të rejat & Vështrimet

Chat
Ask a question