THIRRNI TANI +90 242 511 99 98 MOBIL +90 538 888 16 16 GJENI NJË PRONË

Vëmendje të gjithë udhëtarëve që vijnë në Antalia. Mos ejani pa rezervim!


Vëmendje të gjithë udhëtarëve që vijnë në Antalia!

Vëmendje të gjithë udhëtarëve që vijnë në Antalia. Mos ejani pa rezervim!

Natyra dhe historia e Antalias ndërthuret me shtëpitë e mëdha dhe të vogla të ndërtuara nga stili turk i turizmit, derisa plazhet më të famshme, Cirali, Olympos dhe Adrasan kanë kapacitet për gjithsej 50 mijë shezllone. Të gjitha hotelet tashmë kanë arritur kapacitetin prej 100 përqind për pushimin e Ramazanit. Prandaj, menaxherët kanë paralajmëruar se të gjithë pushuesit duhet të vijnë me rezervim, ndryshe pa rezervim, ata do të kenë probleme.

Zonat e Antalias, Kemerit dhe Kamlucas kanë plazhe me famë botërore, qytete antike, plantacione portokalli, derisa turizmi këtu është shumë i zhvilluar dhe kërkesat janë të shumta, sidomos për periudhat nëntëditore. Megjithëse menaxherët thonë se kanë arritur kapacitetin e plotë, ata po marrin telefonata të shumta vazhdimisht dhe se njerëzit po kërkojnë dhoma bosh, por që përgjigjjet janë negative. Kjo është arsyeja pse menaxherët e këtyre vendeve i kanë njoftuar pushuesit se duhet të përgatiten për pushime atje. 

Fjetja në plazh dhe ndezja e një kampi prej zjarri është e ndaluar! 

Drejtuesi i zonës i ka paralajmëruar njerëzit që i kalojnë pushimet në këtë zonë duke thënë: "Regjioni ynë do të jetë i zënë, i mbushur për pushime. Ne nuk duam që njerëzit tanë të bëjnë grill në bregdet dhe male, për t'i shmangur zjarret. Sepse ne kemi hyrë në sezonin e verës dhe rreziku nga zjarri është rritur. Bregdeti i Çıralı është zonë ku ndodhen breshkat e detit, andaj është e ndaluar ta kaloni natën në bregdet, të ndizni një zjarr dhe të bëni zhurmë. Ne duam që pushuesit t'i dijnë këto gjëra". 

Të rejat & Vështrimet

Chat
Ask a question