THIRRNI TANI +90 242 511 99 98 MOBIL +90 538 888 16 16 GJENI NJË PRONË

Ylli serb i popit është mirëpritur në Alania


Ylli serb i popit është mirëpritur në Alania

Milica Pavloviq, ylli i popit serb, e cila ka kontaktuar zyrtarët e Fondacionit të Promovimit të Turizmit të Alanias (ALTAV), ndodhet në Alania për projektet e saj të radhës. Menaxherët që erdhën këtu e panë të përshtatshme Alanian për xhirimin e klipit. 

Kush është Milica Pavloviq?

Milica Pavloviq është një serbe, por që ka lindur në Einsiedeln, Zvicër më 8 nëntor, 1991. Pasi prindërit iu divorcuan, ajo e kaloi fëmijërinë e saj me babain. Më vonë, ajo u shpërngul te gjyshërit në Gornji-Bunibrod. Derisa ajo ishte një studente, u mësua të këndojë në shkollë dhe mori pjesë në shumë gara duke studiuar më vonë në shkollën "Aleksandra Radoviq". 

Ajo e arriti suksesin e parë në "Zvezde Granada" në vitin 2011 duke e mbyllur garën në vendin e tetë. Më pas ajo e lansoi albumin e saj të parë me titullin "Tango". Albumet e radhës nga ajo u lansuan në vitin 2014 "Govor tela" dhe në vitin 2016 "Boginja", teksa ky i fundit ishte një sukses i madh. Kënga e saj e fundit "Zauvek" me tekstshkruesin grek, Phoebus, ishte gjithashtu një sukses për të. 

 

Të rejat & Vështrimet

Chat
Ask a question