Bashkëpunimi me Summer Home


Partneriteti me ne

Summer Home aktualisht duke kërkuar një Agjencion Profesionale/ Brokerë të Pasurive të Paluajtshme për të bashkëpunuar në shitjet e pasurive të paluajtshme turke.

Ne jemi duke kërkuar për:

 • Partnerë të mirëfilltë të cilët janë të gatshëm të bëjnë përpjekje për biznesin e tyre.
 • Partnerë të besueshëm që mbajnë të njëjta vlera biznesi dhe ne dhe jemi të interesuar për një marrëdhënie afatgjate.
 • Në rastin ideal, bizneset tashmë të përfshira në pasuri të paluajtshme, megjithatë, agjentët e rinj janë gjithashtu të mirëpritur.
 • Një mbulim lokal i agjentëve të cilësisë, me rajone ekskluzive për të tregtuar pronat tona. Ne nuk po kërkojmë qindra agjentë që mbivendosen me njëri-tjetrin.Partnership

Ne mund t'ju sigurojmë:

 • Portofolin më të madh itë pronave në rivierën turke, një nga vendet më të njohura për shitjet e pronave jashtë shtetit në botë.
 • Këshilla dhe informacione të plota mbi procesin e blerjes së pronave në Turqi, duke ju lejuar t'ia kaloni këtë informacion klientëve të ardhshëm.
 • Një nga reputacionet më të mira në zonën e Antalias dhe Alanias.
 • Një ekip i përkushtuar i shitjeve dhe administrimit.
 • Një bazë e të dhënave të detajuara dhe galeri fotografish
 • Marrëdhënie të shkëlqyera me ndërtuesit vendorë dhe pronarët e pronave private.

Me një kontratë partneriteti të nënshkruar:

 • Ne do të sigurojmë foto dhe informacione mbi pronën për portofolin tuaj në internet.
 • Pas furnizimit të një modeli, ne do të ofrojmë shfaqje të formatuara që të përputhen me ato që mund të përdorni tashmë.
 • Paguajmë një komision bujar me një shitje të konfirmuar nga linjat që ofroni.
 • Siguroni një shërbim të plotë për klientin që nga prezantimi fillestar, duke ju lënë të përqendroheni në tërheqjen e klientit tjetër.

Çfarë kërkojmë nga ju:

 • Për të mos ndryshuar çmimet e shitjes dhe specifikimet nga portofoli ynë i pronave. Ndershmëria është politika më e mirë.
 • Të jemi gati për të na ofruar mbështetje kur është e nevojshme.
 • Sigurohuni që së pari të flisni me udhëheqësit e tregut.

Ju lutemi plotësoni formularin e kontaktit më poshtë ose na telefononi direkt.