Telefono tani +90 242 511 99 98 Celular +90 538 888 16 16

"Huge Ferris" në Turqi


"Huge Ferris" në Antalia është e njohur si më e madhja në Turqi dhe e treta në Evropë. Është rreth 90 metra e lartë dhe peshon 400 tonë. Atraksioni turistik është ndërtuar pjesë më pjesë nga Kina dhe më pas iu soll Antalias. Pas dhjetë muajsh ndërtim, tani është e hapur për shëbime dhe ndodhet në "Aktur Park" në distriktin e Konyaaltit. 

Kjo qendër quhet "Zemra e Antalias" dhe është shumë e popullarizuar nga turistët. Për ata që duan të shkojnë, jeni të sigurtë se kjo është e sigurtë. Bileta është 30 lira turke për një person, kurse kosto për zonën VIP - 200 lira turke për një person.