Property Turkey

390 properties
Summerhome #1821
Summerhome #1821
Summerhome #1821
Summerhome #1821
Summerhome #1821

Apartamente moderne një dhe dydhomëshe në një vendndodhje të këndshme rurale në Avsallar. Afër plazheve me pamje nga deti. Kuzhina të planit të hapur.

 • Alanya - Avsallar
 • 50m² - 80m²
 • 1+1 - 2+1
Nga €73 000
Summerhome #1818
Summerhome #1818
Summerhome #1818
Summerhome #1818
Summerhome #1818

Apartamente ultra-luksoze me një, dy dhe katër dhoma gjumi dupleks. Avsallari afër plazhit Incekum. Kompleks i madh me shumë qendra.

 • Alanya - Avsallar
 • 61m² - 150m²
 • 1+1 - 4+1 dp
Nga €87 900
Summerhome #1817
Summerhome #1817
Summerhome #1817
Summerhome #1817
Summerhome #1817

Apartamente moderne me një, dy dhe tre dhoma gjumi për shitje në kompleks të këndshëm në Kestel. Duplekse, pishina, afër plazhit.

 • Alanya - Kestel
 • 56.5m² - 120m²
 • 1+1 - 3+1 dp
Nga €110 000
Summerhome #4094
Summerhome #4094
Summerhome #4094
Summerhome #4094
Summerhome #4094

Vila luksoze pesëdhomëshe në Lara, pranë plazhit dhe me pamje nga deti. Dhoma elegante të ndenjes dhe të mëdha.

 • Antalya - Lara
 • 300m²
 • 5+1 dp
€510 000
Summerhome #4093
Summerhome #4093
Summerhome #4093
Summerhome #4093
Summerhome #4093

Vila luksoze pesëdhomëshe në Lara. Banjo e brendshme ka një xhakuzi. Të mëdha dhe të gjera.

 • Antalya - Altintas
 • 320m²
 • 5+1
€1 100 000
Summerhome #4092
Summerhome #4092
Summerhome #4092
Summerhome #4092
Summerhome #4092

Apartamentet elegante dhe me stil në Lara, Antalia janë shtëpi ëndrrash, afër plazhit të famshëm të Larës dhe pranë qendrave tregtare.

 • Antalya - Lara
 • 107m² - 180m²
 • 2+1 dp - 4+1 dp
Nga €280 000
Summerhome #4091
Summerhome #4091
Summerhome #4091
Summerhome #4091
Summerhome #4091

Vila katërdhomëshe luksoze dhe moderne dhe apartamente një, dy dhe tredhomëshe. Komoditete të shkëlqyera. Zonë e re në Antalia.

 • Antalya - Altintas
 • 46m² - 138m²
 • 1+1 - 3+1 dp
Nga €185 000
Summerhome #4090
Summerhome #4090
Summerhome #4090
Summerhome #4090
Summerhome #4090

Këto apartamente të mëdha dhe luksoze në Altintas, Antalia janë tani në dispozicion për t'u blerë. Apartamente luksoze me një, tre dhe pesë dhoma gjumi.

 • Antalya - Altintas
 • 45m² - 135m²
 • 1+1 - 5+1 dp
Nga €155 000
Summerhome #4089
Summerhome #4089
Summerhome #4089
Summerhome #4089
Summerhome #4089

Apartamente luksoze të mëdha. Apartamente një dhe dydhomëshe. Pishinë e madhe. Dyqane të stilit evropian dhe kafene. Zonë e dëshiruar.

 • Antalya - Altintas
 • 60m²
 • 2+1
€196 000
Summerhome #1801
Summerhome #1801
Summerhome #1801
Summerhome #1801
Summerhome #1801

Apartamente luksoze dhe dupleks në një vendndodhje të këndshme. Arkitekturë elegante, qendra të shkëlqyera dhe pishinë e madhe.

 • Alanya - Avsallar
 • 55m²
 • 1+1
€99 000
Summerhome #1815
Summerhome #1815
Summerhome #1815
Summerhome #1815
Summerhome #1815

Apartamente luksoze pesëdhomshe dupelks në qendrën e Alanias. Qendra të mrekullueshme. Opsione me tre dhoma gjumi në dispozicion.

 • Alanya - Qendra
 • 120m² - 240m²
 • 3+1 - 5+1 dp
Nga €304 000
Summerhome #1799
Summerhome #1799
Summerhome #1799
Summerhome #1799
Summerhome #1799

Vilat mahnitëse në një kompleks të ri në vend të përsosur. Incekumi ka përzierje të këndshme të jetës në fshat me plazhe, dyqane, kafene dhe restaurante afër.

 • Alanya - Incekum
 • 385m²
 • 3+1 dp
€499 000
Summerhome #1796
Summerhome #1796
Summerhome #1796
Summerhome #1796
Summerhome #1796

Ky kompleks i vogël përbëhet nga katër kate. Ka lloje të apartamente me një dhe dy dhoma gjumi, përfshirë disa prona të këndshme dupleks.

 • Alanya - Avsallar
 • 88m²
 • 1+1 dp
€110 000
Summerhome #1795
Summerhome #1795
Summerhome #1795
Summerhome #1795
Summerhome #1795

Avsallari është shumë i dëshiruar nga blerësit tanë të huaj shkaku i pozicionit elitar pranë të gjitha komoditeteve dhe plazheve. Apartamente dydhomëshe dupleks.

 • Alanya - Avsallar
 • 58m² - 118m²
 • 1+1 - 2+1 dp
Nga €96 000
Summerhome #1813
Summerhome #1813
Summerhome #1813
Summerhome #1813
Summerhome #1813

Kompleks mahnitës në Avsallar. Suita një, dy dhe tredhomëshe dhe duplekse. Qendra fantastike.

 • Alanya - Avsallar
 • 48m² - 130m²
 • 1+1 - 3+1 dp
Nga €130 000
Summerhome #1812
Summerhome #1812
Summerhome #1812
Summerhome #1812
Summerhome #1812

Kompleks mahnitës me apartamente moderne përfshirë suitat dhe duplekset. Okurcalari ka infrastrukturë të zhvilluar. Plazhi privat.

 • Alanya - Okurcalar
 • 56m² - 221.5m²
 • 1+1 - 5+1 dp
Nga €139 000
Kërko filtrat