Prona në Turqi

180 properties

E vendosur në Başakşehir, në një komunitet banimi me porta të sigurta, kjo vilë luksoze është vendi i përsosur për një jetë të gjatë.

 • Istanbul
 • 274m²
 • Vilë
 • 4+1
€446 000

Rishitje Apartament Antalya, Belek

 • Antalya
 • 150m²
 • Vilë
 • 4+1 dp
€625 000

Projekti ndodhet në zonën Büyükcekmece, 1.3 km nga bregu, pasi ka pamje direkte nga deti, i cili ju ofron rehati psikologjike.

 • Istanbul
 • 190m² - 220m²
 • Apartament
 • 3+1 dp - 5+1 dp
Nga €380 000

Kompleksi ndodhet në Basaksehir. Ai shquhet për ambientet e banimit komode dhe cilësore, si dhe për vendndodhjen e tij.

 • Istanbul
 • 190m²
 • Apartament
 • 4+1
€570 000

Kompleksi rezidencial ndodhet në Kuçukçekmeçe, një nga lagjet më të zgjeruara të Stambollit në zonën evropiane.

 • Istanbul
 • 98m² - 129m²
 • Apartament
 • 2+1 - 3+1
Nga €212 000

Kemi nderin t'ju prezantojmë një nga dyqanet komerciale krejt të reja dhe me stil në rajonin Gungoren të Stambollit.

 • Istanbul
 • 50m²
 • Komerciale
 • 1+0
€248 000

Konyaalti është i famshëm për plazhet e tij të mrekullueshme me rërë të artë, Detin Mesdhe bruz, natyrën ekzotike dhe objektet turistike.

 • Antalya
 • 56m² - 134m²
 • Apartament
 • 1+1 - 3+1 dp
Nga €290 000

Rishitje Apartament Antalya, Belek

 • Antalya
 • 250m²
 • Vilë
 • 5+1 dp
€615 000

Kepez është një nga lagjet e njohura në Antalia, kryesisht sepse të gjitha lehtësitë e ofruara brenda qytetit të Antalias janë të aksesueshme këtu.

 • Antalya
 • 54m² - 120m²
 • Apartament
 • 1+1 - 2+1
Nga €132 000

Dosemealti është në veri të Antalisë dhe është i famshëm për banesat rezidenciale me densitet të ulët dhe luksoze, vilat, natyrën ekzotike dhe vendet e trashëgimisë.

 • Antalya
 • 240m²
 • Vilë
 • 4+1 dp
€655 000

Zona e Konyaaltit është e famshme për bregdetin e saj mahnitës me shumë objekte turistike, kafene, bare, restorante, plazhe private dhe sporte ujore.

 • Antalya
 • 60m² - 118m²
 • Apartament
 • 1+1 - 2+1 dp
Nga €200 000
Summerhome Prona e fundit 1!
Summerhome Prona e fundit 1!
Summerhome Prona e fundit 1!
Summerhome Prona e fundit 1!
Summerhome Prona e fundit 1!
Shtetësia #0B26

Rishitje Apartament Istanbul, Sisli

 • Istanbul
 • 200m²
 • Apartament
 • 2+1
€569 000