Property Turkey

3 properties
Summerhome #C36
Summerhome #C36
Summerhome #C36
Summerhome #C36
Summerhome #C36

Apartament Alanya Cikcilli Nga €188,000

  • Alanya - Cikcilli
  • 110m²
  • 2+1
€188 000
Summerhome #1675
Summerhome #1675
Summerhome #1675
Summerhome #1675
Summerhome #1675

Vilat janë të vendosura mbi Cikcillin në një zonë të re të ndërtuar me pamje mahnitëse të bregdetit dhe kalasë.

  • Alanya - Cikcilli
  • 611m² - 658m²
  • 5+1 - 6+1
Nga €900 000
Summerhome #1039
Summerhome #1039
Summerhome #1039
Summerhome #1039
Summerhome #1039

Crystal Towers ofron apartamente një, dy dhe tredhomëshe për shitje me kopshte të gjera që ndodhen në Cikcilli, Alania, afër plazhit, qendrës së qytetit dhe të gjitha komoditeteve tjera lokale.

  • Alanya - Cikcilli
  • 180m² - 230m²
  • 3+1 dp - 4+1 dp
Nga €275 000