Property Turkey

58 properties
Summerhome #M19
Summerhome #M19
Summerhome #M19
Summerhome #M19
Summerhome #M19

Apartament Alanya Avsallar Nga €105,000

 • Alanya - Avsallar
 • 58m²
 • 1+1
€105 000
Summerhome #A-I20
Summerhome #A-I20
Summerhome #A-I20
Summerhome #A-I20
Summerhome #A-I20

Vilë Alanya Avsallar Nga €184,000

 • Alanya - Avsallar
 • 160m²
 • 3+1
€184 000
Summerhome #A-Z7
Summerhome #A-Z7
Summerhome #A-Z7
Summerhome #A-Z7
Summerhome #A-Z7

Apartament Alanya Avsallar Nga €140,000

 • Alanya - Avsallar
 • 160m²
 • 3+1
€140 000
Summerhome #J22
Summerhome #J22
Summerhome #J22
Summerhome #J22
Summerhome #J22

Apartament Alanya Avsallar Nga €79,000

 • Alanya - Avsallar
 • 45m²
 • 1+1
€79 000
Summerhome #J20
Summerhome #J20
Summerhome #J20
Summerhome #J20
Summerhome #J20

Apartament Alanya Avsallar Nga €194,000

 • Alanya - Avsallar
 • 101m²
 • 2+1
€195 000
Summerhome #1879
Summerhome #1879
Summerhome #1879
Summerhome #1879
Summerhome #1879

Banesa bashkëkohore që janë në një zonë në zhvillim. Ejani me të gjitha pajisjet në vend të përsosura për familjet. I pershtatshem per investime me qera.

 • Alanya - Avsallar
 • 43m² - 80m²
 • 1+1 - 2+1 dp
Nga €86 000
Summerhome #1875
Summerhome #1875
Summerhome #1875
Summerhome #1875
Summerhome #1875

Apartamente moderne dhe elegante në Avsallar me pishinë. Brenda distancës në këmbë nga plazhi dhe ka dyqane aty pranë. Pranë dy aeroporteve.

 • Alanya - Avsallar
 • 63m² - 155m²
 • 1+1 - 3+1 dp
Nga €154 900
Summerhome #1866
Summerhome #1866
Summerhome #1866
Summerhome #1866
Summerhome #1866

Këto apartamente me një dhe dy dhoma gjumi janë kulmi i luksit me lehtësira në vend dhe në distancë në këmbë nga plazhi i famshëm Incekum.

 • Alanya - Avsallar
 • 55m² - 104m²
 • 1+1 - 2+1 dp
Nga €91 000
Summerhome #1853

Banesa luksoze të mrekullueshme në Avsallar. Duplekse me nje dhe dy dhoma gjumi. Pranë plazheve të mrekullueshme dhe detit të pastër. Pajisje të gjera të përbashkëta

 • Alanya - Avsallar
 • 50m² - 110m²
 • 1+1 - 2+1 dp
Nga €76 500
Summerhome #1851
Summerhome #1851
Summerhome #1851
Summerhome #1851
Summerhome #1851

Kompleks i mrekullueshem me pishina, kinema jashte, dupleks me tre dhoma gjumi, dupleks kopshti, afer plazheve ne Avsallar

 • Alanya - Avsallar
 • 48m² - 164m²
 • 1+1 - 3+1 dp
Nga €101 000
Summerhome #1846
Summerhome #1846
Summerhome #1846
Summerhome #1846
Summerhome #1846

Pamje të bukura nga deti. Apartamente komode me një dhomë gjumi. Vend rural afër plazhit të Incekumit. Pajisje të gjera në kompleks

 • Alanya - Avsallar
 • 59m² - 165m²
 • 1+1 - 3+1
Nga €82 500
Summerhome #1833
Summerhome #1833
Summerhome #1833
Summerhome #1833
Summerhome #1833

Kompleks i bukur në një vend të mrekullueshëm në Avsallar me një dhe dy dhoma gjumi. Dyplekse në dispozicion. Zonë e qetë banimi. Dyqane dhe restorante të ndryshme me cilësi të mirë.

 • Alanya - Avsallar
 • 54m² - 82m²
 • 1+1 - 2+1 dp
Nga €84 900
Summerhome #1832
Summerhome #1832
Summerhome #1832
Summerhome #1832
Summerhome #1832

Apartamente të bollshme dupleks dhe nën çati. Objektet e shkëlqyera. Luksoze dhe elegante, SPA dhe sauna, ambiente sportive

 • Alanya - Avsallar
 • 61m² - 150m²
 • 1+1 - 4+1 dp
Nga €94 900
Summerhome #1830
Summerhome #1830
Summerhome #1830
Summerhome #1830
Summerhome #1830

Apartamente me pamje nga deti në një kompleks përrallor me shumë lehtësira të mrekullueshme. Shtëpi luksoze dhe me stil. Dyplekse dhe penthouse janë në dispozicion

 • Alanya - Avsallar
 • 49m² - 200m²
 • 1+1 - 5+1 dp
Nga €99 900
Summerhome #1829
Summerhome #1829
Summerhome #1829
Summerhome #1829
Summerhome #1829

Apartamente unike me dy dhe katër dhoma gjumi në stilin Boutique në Zonën Ekologjike në Avsallar. Objekte të jashtëzakonshme. Plazhi Incekum është afër. Zonë rezidenciale e qetë.

 • Alanya - Avsallar
 • 55m² - 145m²
 • 1+1 - 4+1 dp
Nga €120 000
Summerhome #1821
Summerhome #1821
Summerhome #1821
Summerhome #1821
Summerhome #1821

Apartamente moderne një dhe dydhomëshe në një vendndodhje të këndshme rurale në Avsallar. Afër plazheve me pamje nga deti. Kuzhina të planit të hapur.

 • Alanya - Avsallar
 • 50m² - 255m²
 • 1+1 - 5+1 dp
Nga €75 000