Property Turkey

9 properties
Summerhome #J31
Summerhome #J31
Summerhome #J31
Summerhome #J31
Summerhome #J31

Apartament Alanya Konakli Nga €295,000

 • Alanya - Konakli
 • 164m²
 • 4+1
€295 000
Summerhome #R52
Summerhome #R52
Summerhome #R52
Summerhome #R52
Summerhome #R52

Apartament Alanya Konakli Nga €220,000

 • Alanya - Konakli
 • 210m²
 • 4+1
€220 000
Summerhome #A-H7
Summerhome #A-H7
Summerhome #A-H7
Summerhome #A-H7
Summerhome #A-H7

Apartament Alanya Konakli Nga €305,000

 • Alanya - Konakli
 • 75m²
 • 1+1
€305 000
Summerhome #1793
Summerhome #1793
Summerhome #1793
Summerhome #1793
Summerhome #1793

Apartamente luksoze një, dy dhe tredhomëshe në një kompleks me shumë komoditete fantastike.

 • Alanya - Konakli
 • 60m² - 172m²
 • 1+1 - 3+1 dp
Nga €110 000
Summerhome #1761
Summerhome #1761
Summerhome #1761
Summerhome #1761
Summerhome #1761

Apartamente në Payaller me një, dy dhe tre dhoma gjumi në dispozicion. Të ndërtuara me standarde të larta dhe orendi e pajisje cilësore.

 • Alanya - Konakli
 • 55m² - 116m²
 • 1+1 - 3+1 dp
Nga €89 000
Summerhome #1732
Summerhome #1732
Summerhome #1732
Summerhome #1732
Summerhome #1732

Shtëpitë elegante të qytetit për shitje në Konakli. Janë të popullarizuara nga blerësit tanë të huaj që duan një destinacion pushimesh me dyqane, kafene dhe restaurante.

 • Alanya - Konakli
 • 91m²
 • 2+1 dp
€290 000
Summerhome #1583
Summerhome #1583
Summerhome #1583
Summerhome #1583
Summerhome #1583

Vila e stilit "kondo" e ka kopshtin privat me një pishinë shumë të mirë.

 • Alanya - Konakli
 • 200m²
 • 4+1
€425 000
Summerhome #1552
Summerhome #1552
Summerhome #1552
Summerhome #1552
Summerhome #1552

Këto apartamente unike ndodhen në Konakli. Konakli është 12 kilometra në perëndim të vendpushimit të famshëm, Alania.

 • Alanya - Konakli
 • 70m² - 240m²
 • 1+1 - 1+1 dp
Nga €115 000
Summerhome #1031
Summerhome #1031
Summerhome #1031
Summerhome #1031
Summerhome #1031

Kompleksi rezidencial ultra-luksoz ndodhet në një zonë të qetë në Konakli, Alania dhe ka apartamente të madhësive të ndryshme dhe suita për shitje, së bashku me shtatë vila premium.

 • Alanya - Konakli
 • 89m²
 • 1+1
€325 000