Property Turkey

51 properties
Summerhome #V33
Summerhome #V33
Summerhome #V33
Summerhome #V33
Summerhome #V33

Apartament Alanya Oba Nga €118,000

 • Alanya - Oba
 • 56m²
 • 1+1
€118 000
Summerhome #Y3
Summerhome #Y3
Summerhome #Y3
Summerhome #Y3
Summerhome #Y3

Apartament Alanya Oba Nga €117,000

 • Alanya - Oba
 • 60m²
 • 1+1
€128 000
Summerhome #B-C17
Summerhome #B-C17
Summerhome #B-C17
Summerhome #B-C17
Summerhome #B-C17

Apartament Alanya Oba Nga €115,000

 • Alanya - Oba
 • 50m²
 • 1+1
€128 000
Summerhome #1920
Summerhome #1920
Summerhome #1920
Summerhome #1920
Summerhome #1920

Vendndodhja fantastike në Alanya, afër shkollave, kafeneve dhe restoranteve. Shëtitje e shkurtër në plazh dhe akomodim i bollshëm i jetesës.

 • Alanya - Oba
 • 105m² - 155m²
 • 2+1 dp - 4+1 dp
Nga €180 000
Summerhome #1882
Summerhome #1882
Summerhome #1882
Summerhome #1882
Summerhome #1882

Vendndodhja fantastike. Pranë spitalit qeveritar dhe kirurgjisë lokale të dentistit. Një shëtitje e shkurtër nga plazhi. Infrastrukturë e mirëndërtuar.

 • Alanya - Oba
 • 75m² - 160m²
 • 2+1 - 4+1 dp
Nga €150 000
Summerhome #1874
Summerhome #1874
Summerhome #1874
Summerhome #1874
Summerhome #1874

Apartamente Moderne Chic tani janë në shitje në Oba Rural, vendndodhje në fshat, plazhe dhe pajisje afër, apartamente me një dhe dy dhoma gjumi në dispozicion

 • Alanya - Oba
 • 57m² - 112m²
 • 1+1 - 2+1 dp
Nga €94 000
Summerhome #1864
Summerhome #1864
Summerhome #1864
Summerhome #1864
Summerhome #1864

Ky kompleks krejt i ri ndodhet në zemër të një zone të sapo zhvilluar në Oba. Këto shtëpi dallohen nga turma me dizajn modern të arkitekturës moderne.

 • Alanya - Oba
 • 55m² - 120m²
 • 1+1 - 2+1 dp
Nga €129 500
Summerhome #1859
Summerhome #1859
Summerhome #1859
Summerhome #1859
Summerhome #1859

Këto apartamente tërheqëse janë kulmi i luksit, me objekte në vend që rivalizojnë një hotel.

 • Alanya - Oba
 • 59m² - 166m²
 • 1+1 - 3+1 dp
Nga €112 500
Summerhome #1841
Summerhome #1841
Summerhome #1841
Summerhome #1841
Summerhome #1841

Apartamente Moderne Për Shitje në Rural Oba. Zonë natyrore e qetë me pishinë të madhe me dy dhe katër dhoma gjumi. Pajisje fantastike të përbashkëta.

 • Alanya - Oba
 • 82.5m² - 165m²
 • 2+1 - 4+1 dp
Nga €125 000
Summerhome #1827
Summerhome #1827
Summerhome #1827
Summerhome #1827
Summerhome #1827

Apartamente duplekse një dhe dy dhoma gjumi në Oba qendrore. Luksoze, e ndritshme dhe e ajrosur. Afer te gjitha komoditetet

 • Alanya - Oba
 • 50m² - 120m²
 • 1+1 - 2+1 dp
Nga €120 000
Summerhome #1779
Summerhome #1779
Summerhome #1779
Summerhome #1779
Summerhome #1779

Apartamente luksoze në një vend rural. Plazhet, dyqanet dhe kafenetë janë afër. Një kompleks elitar dhe prestigjioz.

 • Alanya - Oba
 • 52m² - 91m²
 • 1+1 - 2+1 dp
Nga €115 000
Summerhome #1847
Summerhome #1847
Summerhome #1847
Summerhome #1847
Summerhome #1847

Apartamente luksoze ndodhen në Oba. Apartamente tredhomëshe dupleks. Linja të shkëlqyera transporti dhe infrastrukturë e mirë.

 • Alanya - Oba
 • 44m² - 184m²
 • 1+1 - 3+1 dp
Nga €153 000
Summerhome #1756
Summerhome #1756
Summerhome #1756
Summerhome #1756
Summerhome #1756

Një kompleks i ri në Obën rurale. Pamje mahnitëse të detit dhe kalasë. Apartamente atraktive me disa suita.

 • Alanya - Oba
 • 51m² - 140m²
 • 1+1 - 4+1
Nga €112 500
Summerhome #1743
Summerhome #1743
Summerhome #1743
Summerhome #1743
Summerhome #1743

Oba elitare dhe prestigjioze është tejet e popullarizuar nga blerësit e huaj që duan të investojnë në një vend me shumë dyqane, kafene dhe restaurante.

 • Alanya - Oba
 • 55m² - 78m²
 • 1+1 - 2+1
Nga €209 000
Summerhome #1733
Summerhome #1733
Summerhome #1733
Summerhome #1733
Summerhome #1733

Ky kompleks i përshtatet blerësve që duan të investojnë në një zonë të zhvilluar shpejt për tregun e qirave, për t'u zhvendosur përherë apo edhe për të blerë një shtëpi pushimesh.

 • Alanya - Oba
 • 43m² - 90m²
 • 1+1 - 2+1 dp
Nga €97 500
Summerhome #1691
Summerhome #1691
Summerhome #1691
Summerhome #1691
Summerhome #1691

Ky vend ndodhet në një vend të bukur, të qetë me peizazhe natyrore mahnitëse. Zhvillimi këtu është ende në fillimet e tij, kështu që ka ende shumë kopshte limoni dhe portokalli

 • Alanya - Oba
 • 50m² - 170m²
 • 1+1 - 3+1 dp
Nga €110 000