Punoni me ne

Dëshironi të anëtarësoheni në Agjencinë më të mirë të pasurive të paluajtshme në Turqi?

Summer Homes Real Estate u shërben klientëve nga vende të ndryshme të botës. Ekipi ynë flet

9 gjuhë të ndryshme duke përfshirë anglisht, rusisht, gjermanisht, frëngjisht, arabisht, persisht, kinezisht, holandisht, suedisht dhe sigurisht turqisht.

Ne kërkojmë punonjës të papërvojë dhe të gatshëm për të punuar me ne. Mos u shqetësoni, ne do të ofrojmë trajnimin. Ekipi ynë multikulturor është mbledhur nga një ekip prej 16 vendesh të ndryshme dhe është ende në rritje.

Ne kërkojmë njerëz për të punuar në zyrat tona në Konyaalti/Antalya, Alanya (zyra jonë kryesore) dhe qytete të tjera për projekte të ardhshme. Ju mund të aplikoni në kompaninë tonë për të përjetuar tregtinë ndërkombëtare me njerëz miqësorë nga kultura të ndryshme.

1. Agjentë imobiliar që flasin gjuhën arabe, angleze dhe ndoshta turqisht

2. Agjentë imobiliar që flasin suedisht, anglisht dhe turqisht

3. Agjentë të pasurive të paluajtshme kineze, angleze dhe potencialisht turke

4. Agjentë imobiliar që flasin gjermanisht, anglisht dhe potencialisht turqisht

5. Agjentë imobiliar që flasin anglisht dhe turqisht

6. Agjentë imobiliar që flasin rusisht, anglisht dhe ndoshta turqisht

Ju lutemi vini re se të gjitha këto aplikacione janë kryesisht për zyrat tona në Alanya dhe Antalia.

Aftësitë e nevojshme:

• Eksperienca në pasuri të paluajtshme nuk është e nevojshme por e preferueshme.

• Aplikantët duhet të flasin rrjedhshëm në dy gjuhë nga të cilat preferohet anglishtja.

• Duhet të jeni aktiv dhe një lojtar ekipi.

• I orientuar drejt qëllimit dhe ambicioz.

• Duhet të jetë i interesuar të punojë me ne për një afat të gjatë.

• Aplikantët duhet të kenë njohuri bazë të përdorimit të internetit, Windows dhe aplikacioneve të E-mail.

• Orari fleksibël i punës.

• Paga + Komision + Bonus

Kërkojmë një redaktor femër ose mashkull që mund të flasë një nga gjuhët holandisht, frëngjisht, rusisht, suedisht, gjermanisht, persisht, arabisht dhe kinezisht.

Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore:

• Të jetë në gjendje të përkthejë përmbajtjen nga anglishtja në gjuhën e vet.

• Për të rishikuar, modifikuar, korrigjuar dhe ngarkuar përkthime të brendshme dhe të jashtme të faqeve tona të internetit.

• Për të ndarë përmbajtje për platformat tona të mediave sociale.

• Për të punuar me kohë të plotë në zyrën tonë qendrore në Antalia ose Alanya.

Sfondi i kërkuar;

• Rrjedhshmëri e gjuhëve të huaja.

• Aftësi bindëse të të shkruarit dhe gramatikore.

• Bëhuni zgjidhës i problemeve.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

• Për të rishikuar, modifikuar, korrigjuar dhe ngarkuar përkthime të brendshme dhe të jashtme të faqeve tona të internetit.

• Të punojë me kohë të plotë në zyrën tonë qendrore në Alanya.

Sfondi i kërkuar;

• Preferohet diplomë Bachelor në Mbretërinë e Bashkuar.

• Aftësi bindëse të të shkruarit dhe gramatikore.

Nëse flisni rrjedhshëm një nga këto gjuhë, mos hezitoni të na kontaktoni.