Telefono tani +90 242 511 99 98 Celular +90 538 888 16 16

Sena Nur Çelik e prezanton Alanian jashtë vendit


Sena Nur Çelik, zëdhënësja e Komisionit Parlamentar për Punë të Jashtme, është duke e prezantuar Alanian nëpër botë. 

Sena Nur Çelik, një anëtare e partisë parlamentare AK, përfaqësuese dhe politikania më e re në Turqi është duke e reklamuar Alanian në shtete të ndryshme të botës si zëdhënse e komisionit të jashtëm. 

‘’Bëjeni Alanian njëren prej destinacioneve të pushimeve tuaja’’

Me punën e saj, deputetja Çelik i ka dhënë broshura dhe informacione në lidhje me historinë e Alanias njerëzve të cilitdo vendi që ajo e vizitoi. Ajo i ka sygjeruar ata se duhet ta vizitojnë Alanian të paktën njëherë në jetën e tyre. Sena Nur Çelik, e cila ka punuar si ambasadore e turizmit të Alanias gjatë katër viteve të saj si deputete dhe ka bërë kontribut të madh në turizëm, ka fituar vlerësim të madh nga komuniteti i turizmit.