Telefono tani +90 242 511 99 98 Celular +90 538 888 16 16

Apartamente elegante të sapondërtuara në Beylikduzu, Stamboll

Beylikduzu - Istanbul

Nga €151 000 Përditësimi i fundit: 1 Muaj

ID: 34082
Nëntor 2022
2.7km
21km

Përshkrim

Beylikduzu është një lagje bregdetare e Stambollit në pjesën evropiane të qytetit. Deti Marmara shtrihet në jug. Kjo zonë moderne përfiton nga një infrastrukturë e zhvilluar mirë me objekte arsimore dhe shëndetësore pranë pronës. Këto përfshijnë shkollën Bilim Yasam, 3,9 km larg dhe Spitalin Medilife Beylikdüzü, 3,7 km larg. Rrethi është i njohur për zgjedhjen e tij të gjerë të mundësive të blerjeve. Një qendër tregtare më e dukshme është Marmara Park, i cili arrihet lehtësisht nga autostrada D100 4.8 km larg. Objektet e tjera përfshijnë Muzeun Nostalji dhe qendrën e notit dhe sportit Beylikduzu.

Largësia nga lehtësitë

 • Largësia nga qyteti: 500 m
 • Largësia nga plazhi: 2.7 km
 • Largësia nga aeroporti: 21 km
 • Largësia nga zona tregtare: 2 km

Karakteristikat e Apartamentit

Kompleksi i pronave është ndërtuar në vitin 2022. Askund nuk është më e rëndësishme të ndihemi të sigurt se ku jetojmë. Të gjithë banorët e këtij kompleksi të rëndësishëm apartamentesh, qofshin individë apo anëtarë të një familjeje të madhe, do të ndihen patjetër të sigurt. Blloqet me katërmbëdhjetë kate qëndrojnë brenda territoreve të rrethuara me mure me një hyrje sigurie. Ka apartamente të ndryshme që variojnë nga një deri në katër dhoma gjumi. Dizajni i brendshëm është një stil luksoz elegant, veçanërisht përfaqësues i shijeve moderne. Shtetësia turke merret me pronësi.

Lloji Dhoma e gjumit Madhësia (m²) Çmimi
Apartament 1 64 €151 000
Apartament 2 87 €302 000
Apartament 2 (Dupleks) 93 €309 000
Apartament 3 138 €442 000
Apartament 4 144 €481 000
Pse uebfaqe të ndryshme kanë çmime të ndryshme?

Karakteristikat e pronës

 • Shtetësia
 • Garazh parkimi
 • Gjenerator
 • Pishinë të brendshme
 • Siguria
 • Ashensor
 • Shesh lojërash
 • Parkim i hapur i makinave
 • Sauna
 • Palester

Çfarë ka afër?

Vende brenda 1 Kilometer

19 Shkolla

19 Shkolla

19 Restorant

19 Restorant

6 Qendra shëndetësore

6 Qendra shëndetësore

2 Banka

2 Banka

18 Tregu

18 Tregu

10 Parku

10 Parku

Planet e dyshemesë

Pyetni përfaqësuesin

Apartamente elegante të sapondërtuara në Beylikduzu, Stamboll plan - 35

Informacioni juaj i kontaktit

Mesazhi juaj...

Pyetni përfaqësuesin

Informacioni juaj i kontaktit

Mesazhi juaj...

Veti të ngjashme