Rreth nesh

Përfaqësuesit e Summer Home do t'ju udhëheqin gjatë gjithë procesit, nga konsultimi fillestar deri tek udhëtimi i inspektimit. Ne do t'ju ofrojmë shërbime informative, profesionale dhe të besueshme gjatë procesit të blerjes dhe ofrojmë një sërë gjuhësh për lehtësinë tuaj - anglisht, gjermanisht, holandisht, sllovakisht, suedisht, rusisht, polonisht, arabisht, persisht dhe sigurisht turqisht.

Nadir Uysal
Nadir Uysal

owner_ceo

Dursun Uysal
Dursun Uysal

co_owner

Meryem Yurdayanık
Meryem Yurdayanık

general_manager

Işık Teker
Işık Teker

real_estate_sales_manager

Karina Bareeva
Karina Bareeva

Partneri rus

Adem Giden
Adem Giden

Menaxher i zyrës në Qipro

Natalya Kuzmina
Natalya Kuzmina

sales_representative

Tatiana Grischenko
Tatiana Grischenko

sales_representative

Nadejda Bobrova
Nadejda Bobrova

sales_representative

Tatiana Sapelnikova
Tatiana Sapelnikova

sales_representative

Natalya Bobrova
Natalya Bobrova

sales_representative

Verugin İurii
Verugin İurii

sales_representative

Zhanna Sapelnikova
Zhanna Sapelnikova

sales_representative

Oksana Yalçın
Oksana Yalçın

sales_representative

Nadezhda Osokina
Nadezhda Osokina

sales_representative

Kristina Mulder
Kristina Mulder

sales_representative

Frederike Johanna Schwaab
Frederike Johanna Schwaab

sales_representative

Anton Iarov
Anton Iarov

sales_representative

Amin Isaev
Amin Isaev

sales_representative

Lea Yildirim
Lea Yildirim

sales_representative

Elison Janssens
Elison Janssens

sales_representative

Faris Lavic
Faris Lavic

sales_representative

Amira Lavic
Amira Lavic

sales_representative

Olga Büyükköse
Olga Büyükköse

sales_representative

Ahmed Taha
Ahmed Taha

sales_representative

Emre Akman
Emre Akman

sales_representative

Ahmet Yigit
Ahmet Yigit

sales_representative

Ece Şentürk
Ece Şentürk

sales_representative

Umut Tosçalı
Umut Tosçalı

Kontabiliteti

Amir Rezaee
Amir Rezaee

Menaxher IT

Bej nje pyetje