Telefono tani +90 242 511 99 98 Celular +90 538 888 16 16

Politika e Privatësisë


Politika e Privatësisë
Summer Home Co. Politika e Privatësisë

Politika e Privatësisë përshkruan se si informacionet tuaja private janë të mbrojtura, të përdorura dhe shpërndara kur ju vizitoni ose doni të bëni blerje nga http://www.summerhomes.com (uebsajti).

INFORMACIONET PERSONALE QË NE MBAJMË 

Kur ju vizitoni uebsajtin, ne automatikisht marrim disa informacione rreth pajisjes suaj, përfshirë edhe informacionet për ueb-shfletuesin, IP adresën, zonën kohore dhe disa gjëra që janë të instaluara në pajisjen tuaj. Përpos kësaj, derisa ju shfletoni uebsajtin, ne mbajmë informacion në lidhje me uebfaqet individuale dhe produktet që ju shfaqen juve, çfarë uebfaqja ose termi i kërkimeve i referohen faqes tuaj dhe informacionin se si ju jeni lidhur me uebsajtin. Ne e referojmë këtë automatikisht në mbledhjen e informacioneve automatike si "Informacion i Pajisjes". 

Lajme & Informacion