Apartamente me stil të jashtëzakonshëm në Umraniye, Stamboll

Umraniye - Istanbul

Nga €490 000 Përditësimi i fundit: 8 Dita

ID: 34279
Tetor 2023
7.5km
27km

Përshkrim

Distrikti i Umraniye është në anën aziatike të Stambollit, por për shkak të pozicionit të tij të lartë, ka pamje të mrekullueshme të Bosforit dhe anës evropiane. Është një lagje e gjallë me një përzgjedhje të konsiderueshme të objekteve tregtare. Qendrat tregtare Metropol dhe Watergarden janë më afër apartamenteve dhe të dyja janë vetëm 10 minuta larg. Prona ndodhet mjaft e përshtatshme pranë tre autostradave kryesore, E80, 02 dhe 04. Për ditët kur terapia me pakicë nuk është e nevojshme, Kopshti Botanik Nezahat Gokyigit janë vetëm 15 minuta larg.

Largësia nga lehtësitë

 • Largësia nga qyteti: 2.5 km
 • Largësia nga plazhi: 12.5 km
 • Largësia nga aeroporti Ataturk (Ndërkombëtar): 33 km
 • Largësia nga zona tregtare: 400 m

Karakteristikat e Apartamentit

Kompleksi ka një formë unike dhe estetikisht të këndshme, me kthesa që janë karakteristikë e blloqeve që janë të formave dhe lartësive të ndryshme. Më e larta është 11 kate. Apartamenti më i vogël është një stil i hapur me një dhomë gjumi dhe banjo. Apartamentet 2, 3 dhe 4 dhoma gjumi kanë dy banjo dhe një kuzhinë të veçantë. Ambientet e brendshme janë po aq elegante me elegancë dhe luks, veçanërisht të dukshme në kuzhinat dhe banjot mahnitëse. Objektet përfshijnë një garazh dhe parkim të hapur.

Lloji Dhoma e gjumit Madhësia (m²) Çmimi
Apartament 1 85.35 €490 000
Apartament 2 119.47 €641 000
Apartament 3 177.47 €923 000
Apartament 4 242.40 €1 324 000
Pse uebfaqe të ndryshme kanë çmime të ndryshme?

Karakteristikat e pronës

 • Shtetësia
 • Leja e qëndrimit
 • Pjergullat
 • Garazh parkimi
 • Pishinë për fëmijë
 • Gjenerator
 • Banjo turke
 • Dhomë Avulli
 • Kamera
 • Siguria
 • Ashensor
 • TV kabllor-satelit
 • Pishinë
 • Shesh lojërash
 • Parkim i hapur i makinave
 • Sauna
 • Palester
 • Volejboll
 • Basketboll

Çfarë ka afër?

Vende brenda 1 Kilometer

17 Shkolla

17 Shkolla

15 Restorant

15 Restorant

6 Qendra shëndetësore

6 Qendra shëndetësore

3 Banka

3 Banka

18 Tregu

18 Tregu

18 Parku

18 Parku

Planet e dyshemesë

Pyetni përfaqësuesin

Apartamente me stil të jashtëzakonshëm në Umraniye, Stamboll plan - 23

Informacioni juaj i kontaktit

Mesazhi juaj...

Pyetni përfaqësuesin

Informacioni juaj i kontaktit

Mesazhi juaj...

Veti të ngjashme