Telefono tani +90 242 511 99 98 Celular +90 538 888 16 16

Apartamente të lira me një dhomë gjumi në Arpacbahsis, Mersin

Mersin - Arpacbahsis

Nga €54 000

ID: 33041
Dhjetor 2024
800m
110km
Dhoma Madhësia Çmimi
1+1 Apartament 60 m² €54 000

Karakteristikat e pronës

  • Ashensor
  • Pishinë
  • Shesh lojërash
  • Parkim i hapur i makinave

Çfarë ka afër?

Vende brenda 1 Kilometer

6 Shkolla

18 Restorant

1 Spitali

1 Banka

17 Tregu

Përshkrim

Kompleksi i apartamenteve ndodhet në zonën Arpacbahsis të Erdemli, një nga lagjet më tërheqëse bregdetare të Mersinit.

Erdemli është i famshëm për plazhet e tij të mrekullueshme me rërë dhe atmosferën e qetë. Ndodhet larg turmave dhe rrëmujës së qytetit, por ka një shumëllojshmëri shërbimesh ditore dhe sociale. Kjo zonë është shumë e popullarizuar në mesin e turistëve falë mjedisit të këndshëm, mjedisit të qetë dhe bukurisë natyrore.

Vendndodhja perfekte e projektit përfiton nga afërsia me plazhin, qendrën e qytetit, autostradën D400 dhe aeroportin. Qendra e qytetit të Mersinit është afërsisht 35 km nga Erdemli dhe mund të arrihet me autobus ose taksi.

Largësia nga komoditetet

  • Largësia nga qendra e qytetit: 1 km
  • Largësia nga plazhi: 500 m
  • Largësia nga aeroporti: 95 km
  • Largësia nga dyqanet: 100 m

Karakteristikat e apartamenteve të lira me një dhomë gjumi në Arpacbahsis

Në një sipërfaqe totale prej 4.138 m2, projekti përbëhet nga dy ndërtesa 15-katëshe me njësi 1-dhomë gjumi 60-70 m2. Çdo nivel i bllokut A përmban 6 apartamente, ndërsa blloku B ka 7 apartamente për kat.

Zona e përbashkët e projektit përfshin një sërë objektesh sociale si një pishinë të hapur, parkim në natyrë, një shesh lojrash për fëmijë, një belveder dhe një kopsht të rregulluar.

Pyetni përfaqësuesin
Apartamente të lira me një dhomë gjumi në Arpacbahsis, Mersin plan - 34

Informacioni juaj i kontaktit

Mesazhi juaj...

Pyetni përfaqësuesin

Informacioni juaj i kontaktit

Mesazhi juaj...

Veti të ngjashme