Apartamente unike të vendosura në Famagusta në Qipron Veriore

Vetitë e fundit 2

Qipron - Famagusta

Nga €95 000

ID: 6191
Shtator 2022
1km
40km
Dhoma Madhësia Çmimi
1+1 Apartament 57 m² €95 000

Karakteristikat e pronës

 • Gjenerator
 • Qendra e qytetit
 • Restorant
 • Alarm zjarri
 • Kamera
 • Siguria
 • Ashensor
 • Tregu
 • Parkim i hapur i makinave
 • Palester

Çfarë ka afër?

Vende brenda 1 Kilometer

11 Shkolla

20+ Restorant

12 Spitali

18 Banka

18 Tregu

6 Parku

Përshkrim

Kompleksi rezidencial i projektuar në mënyrë gjithëpërfshirëse ndodhet në Famagusta. Ju investoni në një kompleks banimi unik në zemër të qytetit duke blerë një pronë të tillë. Ajo që është spektakolare në këtë projekt është se kompleksi ka një sipërfaqe komerciale prej 10000 metrash katrorë, duke përfshirë kafene, bar, restorante dhe dyqane komoditetesh. Prandaj, cilado qoftë kërkesa juaj, ndodhet në të njëjtën ndërtesë. Për më tepër, plazhi është vetëm një km nga prona, gjë që është një avantazh i mirë për ata që duan kohë të lirë në një vend të këndshëm.

Largësia nga lehtësitë:

 • Largësia nga qendra e qytetit: 100 m
 • Largësia nga plazhi: 1 km
 • Largësia nga aeroporti: 40 km
 • Largësia e blerjeve lokale: 120 m

Karakteristikat e apartamenteve:

Paraqitja mbresëlënëse e projektit vendosi të gjitha blloqet rreth një Oborri qendror. Dhe çdo bllok përbëhet nga shtatë kate. Siç mund ta konsideroni, ato janë njësi komerciale dhe rezidenciale të disponueshme këtu. Totali i apartamenteve në dispozicion është 266. Apartamenti me një dhomë gjumi përbëhet nga 57 metra katrorë. Dhe projektet ofrojnë objekte të tilla si një ashensor, parking të hapur, qendër fitnesi, treg, restorant, kamera sigurie, alarm zjarri dhe gjenerator.

Nëse jeni të interesuar të investoni në një apartament të tillë në Qipron Veriore, kontaktoni një nga anëtarët e ekipit tonë për informacione të mëtejshme.

Planet e dyshemesë

Pyetni përfaqësuesin
Apartamente unike të vendosura në Famagusta në Qipron Veriore plan - 12

Informacioni juaj i kontaktit

Mesazhi juaj...

Pyetni përfaqësuesin

Informacioni juaj i kontaktit

Mesazhi juaj...

Veti të ngjashme