Prona në Mersin

55 Vetitë

Rishitje Apartament Mersin, erdemli

 • erdemli - Mersin
 • 1, 2 Dhomat e gjumit
 • Apartament
 • 70m², 120m²

Nga €70 000 Përditësimi i fundit: 12 Dita

Rishitje Apartament Mersin, Mezitli

 • Mezitli - Mersin
 • 1 Dhoma e gjumit
 • Apartament
 • 65m²

€81 000 Përditësimi i fundit: 15 Dita

Rishitje Apartament Mersin, Mezitli

 • Mezitli - Mersin
 • 2 Dhomat e gjumit
 • Apartament
 • 100m²

€116 000 Përditësimi i fundit: 15 Dita

Rishitje Apartament Mersin, Mezitli

 • Mezitli - Mersin
 • 3 Dhomat e gjumit
 • Apartament
 • 135m²

€127 000 Përditësimi i fundit: 17 Dita

Rishitje Apartament Mersin, Mezitli

 • Mezitli - Mersin
 • 3 Dhomat e gjumit
 • Apartament
 • 190m²

€155 000 Përditësimi i fundit: 19 Dita

Rishitje Apartament Mersin, Mezitli

 • Mezitli - Mersin
 • 4 Dhomat e gjumit
 • Apartament
 • 200m²

€173 000 Përditësimi i fundit: 19 Dita

Rishitje Apartament Mersin, Mezitli

 • Mezitli - Mersin
 • 1 Dhoma e gjumit
 • Apartament
 • 52m²

€79 000 Përditësimi i fundit: 20 Dita

Rishitje Apartament Mersin, erdemli

 • erdemli - Mersin
 • 1 Dhoma e gjumit
 • Apartament
 • 70m²

€78 000 Përditësimi i fundit: 20 Dita

Rishitje Apartament Mersin, erdemli

 • erdemli - Mersin
 • 2 Dhomat e gjumit
 • Apartament
 • 100m²

€99 000 Përditësimi i fundit: 20 Dita

Rishitje Apartament Mersin, Mezitli

 • Mezitli - Mersin
 • 3 Dhomat e gjumit
 • Apartament
 • 170m²

€136 000 Përditësimi i fundit: 25 Dita

Rishitje Apartament Mersin, Mezitli

 • Mezitli - Mersin
 • 3 Dhomat e gjumit
 • Apartament
 • 155m²

€108 000 Përditësimi i fundit: 25 Dita

Rishitje Apartament Mersin, erdemli

 • erdemli - Mersin
 • 1 Dhoma e gjumit
 • Apartament
 • 73m²

€95 000 Përditësimi i fundit: 1 Muaj

Prona në Mersin

Mersini është një qendër industriale, bujqësore dhe tregtare me rritje të shpejtë në Turqinë jugore. Për shkak të vendndodhjes së tij strategjike, kapacitetit, brendësisë së gjerë dhe përfitimeve të lidhjes shumëmodale të brendshme dhe ndërkombëtare, ai është një nga qytetet portuale më të rëndësishme jo vetëm në Turqi, por edhe në rajonin e Mesdheut Lindor dhe Lindjen e Mesme.

Mersini, një qytet i mrekullueshëm bregdetar në deltën e Cukurovas, u formua në ultësirën jugore të maleve Taurus, që shtrihen në Detin Mesdhe. Adana, një nga qytetet më të mëdha bujqësore dhe industriale të Turqisë, ndodhet në lindje.

Mersini është i njohur për universitetin e tij të madh dhe kompanitë e ndryshme të prodhimit të pambukut, si dhe për mjedisin e tij të mrekullueshëm dhe kuzhinën e shkëlqyer gustator. Klima e ngrohtë e Mersinit dhe vija bregdetare 321 kilometra me plazhe natyrore 108 km janë të shkëlqyera për t'u çlodhur në rërën e artë, duke e bërë atë një nga qytetet më të mira bregdetare mesdhetare.

Tregu i pasurive të paluajtshme në Mersin:

Tregu i pasurive të paluajtshme në Mersin është bërë një nga më aktivët në Turqi.

Mersini, i cili ka marrë shumë vëmendje kohët e fundit për shkak të rritjes së çmimeve të pasurive të paluajtshme, është një nga destinacionet më të preferuara për njerëzit që kërkojnë prona për pushime. Po kështu, pronat në lagjet buzë plazhit të Mersinit janë shumë të kërkuara.

Pozicioni bregdetar i Mersinit është një nga arsyet kryesore pse tregu i pasurive të paluajtshme të qytetit është i favorizuar mbi të tjerët. Krijon një imazh të mrekullueshëm duke kombinuar motin bregdetar dhe peizazhet e harlisura, si dhe oqeanet e thella blu dhe autostradat bregdetare, të gjitha në një vend. Marinat dhe plazhet tërheqëse rreth Detit Mesdhe tërheqin si vizitorë ashtu edhe investitorë të cilët mund të gjejnë gjithçka që u nevojitet në një vend.

Të huajt zgjedhin Mersin si një shtëpi të përhershme apo vend investimi për të marrë nënshtetësinë turke. Si rezultat i qëndrimeve dhe jetës dinamike të qytetit, investimet e huaja rriten vit pas viti.

Megjithatë, ka avantazhe shtesë për të investuar në pasuri të paluajtshme në Mersin. Për shembull, investimi në pronë mund të jetë një biznes shumë fitimprurës në qytet, si në planin afatgjatë ashtu edhe në atë të shkurtër.

Përfitimet e blerjes së një prone në Mersin:

- pozicion ideal

- peizazhe të bukura natyrore

- klimë e ngrohtë

- Potenciali i rritjes ekonomike

- shitje pronash fitimprurëse

- kosto të ulëta jetese

Zonat e pronave në Mersin:

Mersini ka një gamë të gjerë karakteristikash që mund të vlerësohen bazuar në kërkesat dhe qëllimet e secilit individ.

Cesmeli , Tece dhe Mezitli , të vendosura pikërisht në vijën e parë bregdetare, janë zonat më të famshme dhe tërheqëse të qytetit për të huajt. Disa, nga ana tjetër, preferojnë lagje më të qeta dhe më pak të vendosura në qendër, si Erdemli ose Tomuk . Rrethet Akdeniz , Mezitli dhe Yenisehir janë gjithashtu të njohura me klientët ndërkombëtarë për shkak të afërsisë së tyre me qendrën e qytetit.

Mezitli është perfekt për njerëzit që dëshirojnë të përfitojnë nga të gjitha lehtësitë e qytetit. Është një nga katër rrethet kryesore qendrore të Mersinit, që u ofron njerëzve që jetojnë në brendësi të qytetit me infrastrukturë të përmirësuar sociale dhe pajisje të përditshme. Ai shërben gjithashtu si një atraksion turistik dhe ka rëndësi historike. Si një nga rrethet kyçe të Mersinit, Mezitli është shtëpia e komplekseve të shumta rezidenciale të luksit absolut, si dhe apartamente të ndryshme dhe ndërtesa tregtare me potencial të lartë investimi.

Yenisehir, me Marinën e tij të famshme në Mersin, ka të ardhura të forta nga qiraja dhe një kthim të shkëlqyer nga investimi. Yenisehir u ofron banorëve dhe investitorëve të tij një gamë të gjerë shërbimesh dhe lehtësish, duke përfshirë ato që kanë të bëjnë me shëndetin, arsimin, argëtimin dhe rekreacionin. Kur kombinohen të gjitha këto karakteristika, mund të gjeni një shumëllojshmëri apartamentesh për shitje në Yenisehir me të ardhura të konsiderueshme nga qiraja. Ky lokacion ofron gjithashtu një numër të konsiderueshëm të vilave buzë detit për shitje. Pronat komerciale në këtë lagje me funksione të shumta ofrojnë potencial të lartë investimi për shkak të vendndodhjes së tyre të aksesueshme.

Zonat Tece dhe Erdemli shfaqin plazhet më të mrekullueshme në Mersin, me pamje spektakolare të detit dhe qasje të lehtë në plazh. Për shkak të këtyre cilësive, këto dy lokacione janë më të preferuarat si nga turistët ashtu edhe nga vendasit. Si rezultat, ka komplekse të ndryshme me pamje nga deti me koncepte hotelesh me 5 yje dhe apartamente të shkëlqyera për shitje në Tece dhe Erdemli.

Lloje të ndryshme të pronave në Mersin

Disa klientë blejnë prona të paluajtshme për një vendbanim të përhershëm pranë detit, ndërsa të tjerë, nga ana tjetër, dëshirojnë të jenë më afër vendasve dhe të përjetojnë mënyrën e jetesës turke.

Ka mundësi të ndryshme në dispozicion në zhvillimet e pronave të Mersinit. I njëjti projekt mund të ketë studio apartamente me përmasa standarde si dhe vila të mëdha luksoze me ambiente tërësisht private. Disa faktorë, duke përfshirë vendndodhjen, distancën nga deti, madhësinë dhe veçoritë, llojin e pronës, vitin e ndërtimit dhe kthimin e investimit, mund të ndikojnë në koston e zhvillimeve të pronave në Mersin.

Duke qenë se Mersini është një qytet i madh bregdetar, klientët mund ta kenë të vështirë të krahasojnë vendndodhjet me cilësi të ndryshme ndërsa zgjedhin shtëpinë e duhur. Këshilla e një agjenti të kualifikuar të pasurive të paluajtshme është thelbësore për të bërë zgjedhje më të sigurta në lidhje me zonën dhe llojin e duhur të pronës për kërkesat e ardhshme të investimeve.