Klubet më të mira të natës në Alania


  • ILLUSION EVENT HALL: Edhe pse salla e ngjarjeve u krijua kohëve të fundit, ka hyrë në zemrat e njerëzve tashmë. Është e vendosur në rrethin Dinek, dhe diskoteka po sjell diçka për të gjithë në të gjitha qytetet përreth Alanias. Artistë nga e gjithë bota, grupet lokale dhe DJ me shfaqjet e tyre janë pikërisht ato që i duhen Alanias.

  • SUMMER GARDEN: Ky klub nate është themeluar në vitin 1991 në Konakli, Alania. Që nga dita e parë e deri më sot ajo u shërben klientëve të saj. Disavantazhi i vetëm është se është i mbyllur në dimër. Për fat të mirë dimri në Alania nuk është shumë i gjatë ndryshe nga vera. Si një nga klubet më të njohura të natës në rajonin mesdhetar, atmosfera do t'ju bëjë të ndiheni si një yll i Hollivudit. Nëse ju dhe miqtë tuaj jeni keni shije të mirë, ky klub është plotësisht i rekomandueshëm.

  • HAVANA CLUB: Vendndodhja: Qendër. Themeluar: viti 2005. Kur muzika bëhet nga shumë DJ dhe për të rinjtë, kjo disko njihet si më e popullarizuara. Nëse dëshironi të shtoni argëtim te ju, sigurohuni që të vizitoni këtë vend.

  • HARRY'S PUB: Ky klub është gjithmonë plot me njerëz që argëtohen! Ndodhet në rrugën e njohur të bareve në mes të qendrës dhe është i njohur për të qenë një nga klubet më të vjetra të natës në Alania. Performuesit e drejtpërdrejtë kanë repertor për të gjitha moshat dhe ju do ta shijoni performancën në maksimum. Është i favorizuar për çmime të arsyeshme nga vendasit ashtu si dhe turistët që vizitojnë Alanian.

  • ROBİN HOOD: Legjendë! Me vendndodhjen e saj në qendër, ka qenë në gjendje të mbajë popullaritetin e saj më të gjatë. Kur dëshironi të jeni në gjendje të jetoni në qendër të vëmendjes dhe të vazhdoni të vallëzoni deri në lindjen e diellit, ky është vendi që duhet ta vizitoni.

  • PAPEL: I vendosur në port dhe është themeluar në vitin 2018, klubi i natës konsiderohet shumë i ri. Edhe kështu, viti i parë ishte i suksesshëm. Ata sjellin DJ-të më të mirë për të performuar dhe u japin atyre pajisjet me cilësi më të mirë në mënyrë që të gjithë të jenë të lumtur. Ata me siguri dinë si të sjellin klientë dhe si t'i bëjnë ata të shijojnë kohën e tyre.

  • ÇELLO TÜRKÜ BAR: Ky bar ndodhet në port, ju mund të shijoni pamjen e mrekullueshme të detit derisa po shijoni interpretuesit e drejtpërdrejtë. Lokali ka një histori të gjatë dhe i është drejtuar zemrave të vendasve dhe të huajve. Është e lehtë të humbasësh në kujtimet dhe ëndrrat duke dëgjuar shfaqjet e pasionuara të artistëve. Ejani këtu me miqtë dhe familjen, ikni nga jeta stresuese për një natë.