Motoçiklzimi në Antalia


Motoçiklizmi është një aktivitet aventuristik dhe tërheqës, i cili do t'ua shtojë kënaqësinë pushimin tuaj. Nëse ju pëlqeni të jeni jashtë rrugëve dhe në natyrë, ju duhet ta provoni këtë aktivitet në Antalia. Malet Taurus në Antalia ofrojnë pamje mahnitëse dhe përvojë të mrekullueshme, terren të përshtatshëm për motoçiklizëm.

Ka shumë kompani që ofrojnë motoçiklizëm në pjesë të ndryshme të maleve Taurus. Ka ekipe ekuipazhi që do t'ju ndihmojnë nga fillimi e deri në mbarim. Edhe nëse është hera e parë juaj në motoçiklizëm, ju nuk duhet të hezitoni. Ky aktivitet është shumë tërheqës, argëtues dhe një aventurë e mrekullueshme. 

Ju mund të shkoni për motoçiklizëm i vetëm apo me një grup miqsh. Në përgjithësi, ju ofrohet shërbim transporti nga shtëpia apo hoteli juaj për ta nisur aventurën dhe për t'ju ndihmuar juve me këtë sport. Kohëzgjatja e udhëtimit varet nga rruga, por në përgjithësi zgjat 1.5 deri në pesë orë. 

Motoçikleta ka dy ulëse: një për shoferin dhe një për pasagjerin. Megjithatë, ju mund të aranzhoni një motoçikletë vetëm për veten tuaj. Vozitësit duhet të jenë mbi 17 vjeç. Fëmijët nën moshën 17-vjeçare mund të marrin pjesë si pasagjerë, me përcjellësit e tyre. 

Udhëtimet me motoçikletë përfshijnë pushim për not, fotografi dhe relaksim. Rruga ndryshon nga kompania në kompani. Në përgjithësi, ju duhet të keni me vete helmetën për një udhëtim të përshtatshëm. Ushqimet dhe pijet nuk janë të përfshira në çmim. Nganjëherë, kompanitë ofrojnë këto shërbime me kosto shtesë. Pyesni kompaninë për detaje.