0
Telefono tani +90 242 511 99 98 Celular +90 538 888 16 16

Ujëvara Dunden: një pamje e mrekullueshme


Këtë vit gjatë festës së Kurban Bajramit, ujëvara e famshme botërore, Duden ka mikpritur një mijë pushues. Gjendet 12 kilometra në juglindje të Antalias dhe është krijuar nga rrjedhja e ujit të këtij vendi. 

Antalia ka shumë destinacione të mrekullueshme turistike, por njëra prej më të popullarizuarave është ujëvara e bukur. Me bukurinë natyrore mahnitëse dhe ajrin e freskët, nuk është çudi që shumë njerëz kalojnë kohën atje. Mesatarisht, rreth dhjetë mijë njerëz vijnë për vizitë në ditë për ta shijuar peisazhin e bukur, por gjatë festës mikpriti 100 mijë njerëz! Derisa ishin këtu, vizitorët bënin fotografi të kaskadës së mrekullueshme. Vizitorët ishin në gjendje t'i shihnin edhe varret në shkëmbinjë.