Avsallar


 <a href=        <a href=

Avsallar - Plazhet e bukura me rërë dhe natyra e bukur janë tipike për vendpushimet më të njohura në Avsallar.

Për shkak të pozitës së tij të shkëlqyer, shumë komplekse të mëdha hoteliere kanë rritur zhvillimin e kësaj zone. Është e lehtë të arrish në Alania dhe Antalia nga Avsallari pasi rruga kryesore bregdetare kalon nëpër qytet. Avsallari ka një shëtitore të bukur të gjatë që ofron shumë dyqane, restaurante, tregje dhe komoditete të tjera të këtij qyteti të mrekullueshëm. Plazhi Fugla dhe Plazhi Incekum janë dy plazhe të famshme me rërë të hollë dhe ujë të cekët, çka do të vlerësohet veçanërisht nga familjet me fëmijë. Pyjet në Avsallar janë plot me zona pikniku ku mund të shijoni natyrën në mënyrën më të mirë.

Në brigjet e lumit Alara që rrjedh përmes Avsallarit, mund të gjesh një nga karavanserat më të ruajtura të Turqisë, Alarahan. Karvansera e shekullit të 13-të është karavansera anadollake më e ruajtur dhe më e famshme.