Pronat në Avsallar

64 properties

Rishitje Apartament Alanya, Avsallar

 • Avsallar - Alanya
 • 1 Dhoma e gjumit
 • Apartament
 • 58m²

€85 000 Përditësimi i fundit: 9 Dita

Prona e fundit 1! #B-O22

Rishitje Apartament Alanya, Avsallar

 • Avsallar - Alanya
 • 3 Dhomat e gjumit
 • Apartament
 • 140m²

€156 000 Përditësimi i fundit: 9 Dita

Këto apartamente elegant janë në një zonë të qetë të Avsallar, Alanya. Dy blloqet tetë-katëshe ofrojnë apartamente me një dhomë gjumi dhe duplekse me dy dhoma gjumi.

 • Avsallar - Alanya
 • 1, 2 Dhomat e gjumit
 • Apartament
 • 50.5m², 92m²

Nga €91 000 Përditësimi i fundit: 6 Dita

Ky projekt apartament elegant dhe modern është në Avsallar, Alanya. Blloku i vetëm është gjashtë kate i lartë, duke ofruar apartamente me një, dy dhe katër dhoma gjumi.

 • Avsallar - Alanya
 • 1, 2, 4 Dhomat e gjumit
 • Apartament
 • 57m², 80m², 180m²

Nga €80 000 Përditësimi i fundit: 6 Dita

Këto apartamente moderne dhe elegante janë në Avsallar, Alanya. Prona me katër kate ofron apartamente me dy dhoma gjumi ose duplekse tre dhe katër dhoma gjumi.

 • Avsallar - Alanya
 • 2, 3, 4 Dhomat e gjumit
 • Apartament
 • 56m², 95m², 108m²

Nga €99 000 Përditësimi i fundit: 6 Dita

Kompleksi rezidencial ndodhet në rajonin e Avsallarit, në një shëtitje të shkurtër larg objekteve të kujdesit shëndetësor, supermarketeve, shkollave dhe nevojave të tjera të përditshme.

 • Avsallar - Alanya
 • 1, 2, 3, 5 Dhomat e gjumit
 • Apartament
 • 40m², 71m², 96m², 116m², 169m²

Nga €96 000 Përditësimi i fundit: 6 Dita

Projekti, i vendosur në një mjedis natyror të Avsallar, ju garanton një jetë të shëndetshme të rrethuar nga pamje panoramike të natyrës dhe shumë ajër të pastër.

 • Avsallar - Alanya
 • 1, 3 Dhomat e gjumit
 • Apartament
 • 50m², 97m²

Nga €100 000 Përditësimi i fundit: 6 Dita

Ajo që bie në sy në këtë rajon është vendndodhja e tij e jashtëzakonshme gjeografike dhe afërsia me plazhin e famshëm të Incekumit dhe parkun natyror të Incekumit.

 • Avsallar - Alanya
 • 1, 2, 3 Dhomat e gjumit
 • Apartament
 • 50m², 70m², 100m², 110m²

Nga €149 000 Përditësimi i fundit: 6 Dita

Vetitë e fundit 2 #2004

Avsallar është i mrekullueshëm me gjelbërimin e tij të ëmbël dhe është i famshëm për verërat e lumtura dhe të gjalla, me shumë vizitorë dhe turistë.

 • Avsallar - Alanya
 • 1, 2 Dhomat e gjumit
 • Apartament
 • 42m², 88m²

Nga €110 000 Përditësimi i fundit: 5 Dita

Ky kompleks banesash ndodhet në një mjedis të mrekullueshëm të Avsallar, Alanya, një vend ideal për banim gjatë gjithë vitit, si dhe një destinacion pushimesh.

 • Avsallar - Alanya
 • 1, 2 Dhomat e gjumit
 • Apartament
 • 48m², 106m²

Nga €87 000 Përditësimi i fundit: 26 Dita

Kompleksi rezidencial ndodhet në Avsallar, Alanya. Të gjitha apartamentet gëzojnë pamje mahnitëse të detit, pishinës dhe jugut, juglindjes dhe jugperëndimit.

 • Avsallar - Alanya
 • 1, 2, 3 Dhomat e gjumit
 • Apartament
 • 43m², 66m², 88m², 126m²

Nga €83 000 Përditësimi i fundit: 5 Dita

Projekti ndodhet në Avsallar, një shëtitje të shkurtër nga qendra e rrethit, tregu i fermerëve, i pozicionuar në mënyrë ideale brenda 15 minutash në këmbë nga plazhi.

 • Avsallar - Alanya
 • 1, 2, 3 Dhomat e gjumit
 • Apartament
 • 47m², 73m², 95m², 149m²

Nga €108 000 Përditësimi i fundit: 5 Dita

Pronat në Avsallar

Nëse jeni duke punuar në një buxhet të kufizuar, por sërish doni të blini një pronë pranë detit, atëherë një vend tërheqës për të blerë është në Avsallar, afër Alanias. Çmimet këtu janë të shkëlqyera në krahasim me disa prona të ngjashme në Spanjë, Itali, Greqi ose Francë, që janë më të shtrenjta. Ato janë të ndërtuara me standarde evropiane, që nuk ndodhë kudo në Evropë.

Residential complex
Pasuritë e paluajtshme në Avsallar - shtëpi pranë detit me standarde evropiane dhe me çmime të volitshme.

Cilat janë avantazhet e blerjes së një shtëpi në Avsallar?

Sot, pasuritë e paluajtshme në Avsallar tërheqin vëmendjen e investitorëtve. Ka shumë arsye për këtë: 

Przekąski tureckie
Meze turke që kanë shije dhe aromë të shkëlqyeshme.
 1. Njerëzit vendas janë miqësorë me të huajt, pa marrë parasysh fenë apo traditën e tyre.

 2. Avsallar është i vendosur pranë bregdetit, afër Maleve Taurus, ajri është gjithmonë i pastër me aromën e pishave dhe portokajve në pranverë.

 3. Kushtet e jetesës janë të rehatshme, sepse sezoni i plazhit zgjat 7-8 muaj në vit, dimrat janë të ngrohtë dhe reshjet janë të rralla.  

 4. Uji në det është i pastër, dhe plazhet janë të mirëmbajtura, të përshtatshme për familjet me fëmijë të vegjël.

 5. Shtëpitë dhe ndërtesat janë të vendosura pranë detit (100-1500 metra). 

 6. Kjo zonë ka pika të shitjes me shumicë, restaurante, kafene, palestra dhe qendra argëtimi.

 7. Këtu ka monumente të arkitekturës dhe kulturës (për shembull, xhamia myslimanëve, Kervansaray, një memorial për themeluesit e fshatit). 

 8. Kuzhina vendore turke tërheq të gjithë me aromën e saj fantastike. 

 9. Ju mund të shkoni në aeroportin e Antalias për një orë e gjysmë, dhe në Gazipasa për një orë. 

 10. Zonat rezidenciale prestigjioze kanë infrastrukturë të zhvilluar. Zhvilluesit e infrastrukturës i japin vëmendje këtij problemi. Ka shumë parkingje, hamame, qendra të SPA, zona argëtimi, kafene, bare. Shërbimet shtesë si ushqimi dhe pijet shërbehen në apartamente. 

 11. Fluksi i turistëve, rritet nga viti në vit, dhe kjo e ka bërë fshatin objekt fitimprurës për investime. Çdo vit, shitjet rriten për 5-10 përqind. 

 12. Apartamentet mund të lëshohen me qira: investimi në këtë treg është fitimprurës dhe i sigurtë. Fitimi nga zonat e banimit në Avsallar është 10-15 përqind. Apartamentet me qira në fshatra - 20-50 euro për ditë dhe për vila 100 deri në 200 euro, varësisht nga madhësia. Me një qira ditore, të ardhurat mujore arrijnë prej 700 deri në tre mijë euro, dhe me planin afat-gjatë, mund të ketë zbritje, por ende është fitimprurës.

 13. Kur ju zgjidhni një pronë, avantazh i rëndësishëm janë taksat e ulëta mbi blerjen dhe marrjen e pronësisë. 

 14. Kosto e ulët e shërbimeve.

 15. Pas blerjes, pronarët e gëzojnë të drejtën e aplikimit për lejeqëndrim, dhe pas pesë vitesh qëndrim, ata mund të aplikojnë për shtetësi turke.

 16. Nëse prona është e vlefshme prej 400 mijë dollarë apo më shumë, atëherë ju mund të aplikoni automatikisht për shtetësi turke.(përditësim i qershorit 2022).

Mieszkanie w Avsallar
Blerja e një apartamenti për ta dhënë me qira mund të sjellë të ardhura shtesë. 

Cilat pasuri të paluajtshme mund të blihen? 

Në Avsallar, ka disa lloje të pasurive të paluajtshme për shitje: 

 1. Apartmentet në ndërtesa të përfunduara ose ndërtesa të reja nën ndërtim. Zonat e banimit kanë një territor të madh që ku ndodhen të gjitha qendrat e relaksit dhe sportit. Ka opsione të ndryshme duke filluar nga 29-30 mijë euro për apartamente "studio" deri në 200 mijë euro.  

 2. Vilat janë shtëpitë e ndërtuara në stilin mesdhetar me kopsht ekzotik, dhe disa prej tyre mund të kenë edhe pishina. Ato shiten prej 80 mijë euro (3+1) deri në një-dy milionë euro. 

 3. Shtëpitë e qytetit janë ndërtesa të vogla dy apo trekatëshe të ndara në seksione (nga dy në tetë). Të gjitha janë të ndara për familje dhe kanë hyrjen e vetë - çmimet nisin prej 75 deri në 200 mijë euro. 

 4. Suitat - apartamentet luksoze në katin më të lartë, të pajisura me tarracë dhe me një vlerë prej 100 deri në 200 mijë euro. Suitat dykatëshe apo "dupleks" gjithashtu janë në dispozicion. 

 5. Pasuri të paluajtshme komerciale - ndërtesa ose tokë për zhvillimin e biznesit (zyre, hotele, restaurante, dyqane, etj.). Gjithashtu përfshihen ndërmarrjet industriale dhe prodhuese, depo, ferma, etj. Mund të merren edhe me qira. Për shembull, ambientet në një qendër tregtare pesëkatëshe shiten për 175-300 mijë euro (890-900 euro për metër katror).

 6. Tokë. Një tokë prej 1000 metra katrorë (me lejen për ndërtim), mund të kushtojë +450-500 mijë euro. 

Kompania jonë do t'ju ndihmojë ta zgjidhni opsionin e duhur dhe ta bëni marrëveshjen. Ne gjithashtu do t'ju ndihmojmë të gjeni qiramarrës dhe të nënshkruani kontratën falas. 

Willa w Avsallar
Vilat në Avsallar janë një prej llojeve të paluajtshmërive që mund të blihen.

Zonat e vendpushimeve në Avsallar për blerjen e pasurive të paluajtshme

Avsallar është njëra prej vendpushimeve më të popullarizuara në Detin e Mesdheut. Për shkak të vendndodhjes në jug, klima këtu është e ngrohtë, subtropikale, që iu lejon juve të bëni plazh nga prilli deri në nëntor. Dimrat me shi janë një pushim nga verat e gjata. Ajri i pastër i maleve dhe natyra ekzotike tërheq fluks të madh të turistëve..

Qyteti është një ish-fshat 20 kilometra në veri të Alanias. Aeroporti në Gazipasa është 65 kilometra lar dhe ai i Antalias rreth 105 kilometra. Rreth dhjetë mijë banorë jetojnë këtu, të cilët shumica janë të punësuar në industrinë e turizmit. Në sezonet e plazhit, popullësia rritet deri në dy-tre herë, duke mbushur hotelet dhe apartamentet. 

Fshati i vogël është rikthyer në një vendpushim të popullarizuar në vetëm pak vite. Plazhet e mirëmbajtura me rërë të bardhë janë në një zonë prej tre kilometrash. Në disa vende, ka vija të vogla me guralecë dhe rërë në plazh.

Përgjatë bregdetit, ka shumë vende që ofrojnë sporte ujore si hipja në banene, skuter uji etj. Ata që janë të interesuar për jetën në det, është poashtu parku i delfinëve. 

Pushuesve u ofrohet një gamë e gjerë e shërbimeve SPA: hamami, masazhi, talasoterapia. Në Avsallar, ka shumë hotele, vila luksoze, pikërisht në bregdet. Në qendër të Avasallarit, ka shumë kafene dhe restaurante, klube dhe qendra argëtimi. Përreth qendrës së qytetit në Avasallar, ka shumë ushqime, furra buke, farmaci, tregje dhe dyqane lokale Një ditë në javë, hapet tregu i frutave dhe perimeve, ku ju mund të blini produkte të freskëta nga fermerët. Për ata që pëlqejnë sportet; ka sporte në plazh, zhytje, raftin, kalërim. Udhëtime të shumta me anije, safare me xhip dhe ekskurzione janë duke u zhvilluar çdo ditë.

Night club
Klubi i natës "Granada", ku ju mund të relaksoheni dhe të kënaqeni.

Çfarë e përcakton çmimin e pronave?

Një zgjidhje e madhe e banimeve ua jep mundësinë blerësve të zgjedhin opsionin e duhur, varësisht nga prioritetet, buxheti dhe mundësitë: 

 1. Lloji i pronës
 2. Zonat përreth
 3. Afërsia me objektet e ndryshme
 4. Distanca nga deti
 5. Cilësia e plazhit
 6. Pamjet nga dritarja. Apartamenti në anën jugore me pamje të plotë nga deti shiten 2-3 herë më shtrenjtë se i njejti që dritaret i ka nga rruga dhe ana veriore.
 7. Cilësia e materialeve ndërtimore. Për ndërtimet e viteve 2010-2020, teknologjia e re është futur në përdorim si izolimi termal dhe i zhurmës, ngrohja nën dysheme dhe dritaret me xham të dyfishtë.
 8. Dizajnii brendshëm. Sipas kërkesave të klientit, ndërtuesi i objektit mund të përdorë pllaka të veçanta, të instalojë një sistem ngrohje nën dyshemene, të ri-rregullojë brendësinë. Ndërtuesit ofrojnë shërbime projektuese për të zgjedhur.
 9. Orenditë dhe pajisjet shtëpiake. Nëse apartamenti shitet i pajisur me orendi të reja, vlera e tij rritet. 
 10. Infrastruktura. Ndërtesat elitare janë të vendosura në një sipërfaqe të gjerë, me parking privat, të mbrojtur nga siguria dhe mbikëqyrja me video. Komplekset e reja u ofrojnë pronarëve të saj ambiente të ndryshme si palestra, pishinë të brendshme dhe të jashtme, fusha tenisi, pingpong, banjo turke, shezllone me çadra etj.
 11. Shërbimet shtesë si ato të mirëmbajtjes janë poashtu të ofruara. 

Çmimi mesatar në një kompleks banimi të mirëmbajtur është 45-50 mijë euro për apartamente 1+1 (40-50 metra katrorë), 60-70 mijë euro për 2+1 (70-90 metra katrorë). Apartamentet 90-100 metra katrorë shiten për 110-120 mijë euro. Apartamentet e mëdha me tre dhoma gjumi me 150-190 metra katrorë kushtojnë 120-150 mijë euro. Apartamentet dupleks me katër dhoma fillojnë nga 140 mijë euro.

Vilat nga deti kushtojnë nga 80-160 mijë euro deri në 1.5 milionë euro (ose më shumë), por mesatarisht, 400-600 mijë euro.  

Kompania jonë u ofron klientëve udhëtim falas dhe i këshillon për procesin e gjetjes së pronës. Summer Home ju këshillon për të blerë dhe gjetur çfardo prone. Ne kemi oferta të pasura në ueb-sajtin tonë, me shumë opsione të ndryshme dhe ofrojmmë shërbime shtesë sipas kërkesave tuaja.