Bleni një pronë në Mahmutlar

74 properties
Prona e fundit 1! #J53

Rishitje Apartament Alanya, Mahmutlar

 • Mahmutlar - Alanya
 • 1 Dhoma e gjumit
 • Apartament
 • 65m²

€168 000 Përditësimi i fundit: 10 Dita

Prona e fundit 1! #Z49

Rishitje Apartament Alanya, Mahmutlar

 • Mahmutlar - Alanya
 • 3 Dhomat e gjumit
 • Apartament
 • 151m²

€320 000 Përditësimi i fundit: 10 Dita

Prona e fundit 1! #Z45

Rishitje Apartament Alanya, Mahmutlar

 • Mahmutlar - Alanya
 • 2 Dhomat e gjumit
 • Apartament
 • 90m²

€329 000 Përditësimi i fundit: 17 Dita

Prona e fundit 1! #Z47

Rishitje Apartament Alanya, Mahmutlar

 • Mahmutlar - Alanya
 • 2 Dhomat e gjumit
 • Apartament
 • 115m²

€195 000 Përditësimi i fundit: 17 Dita

Prona e fundit 1! #A-G15

Rishitje Apartament Alanya, Mahmutlar

 • Mahmutlar - Alanya
 • 1 Dhoma e gjumit
 • Apartament
 • 65m²

€285 000 Përditësimi i fundit: 17 Dita

Prona e fundit 1! #A-G14

Rishitje Apartament Alanya, Mahmutlar

 • Mahmutlar - Alanya
 • 1 Dhoma e gjumit
 • Apartament
 • 55m²

€168 000 Përditësimi i fundit: 17 Dita

Prona e fundit 1! #A25

Rishitje Apartament Alanya, Mahmutlar

 • Mahmutlar - Alanya
 • 2 Dhomat e gjumit
 • Apartament
 • 120m²

€224 000 Përditësimi i fundit: 17 Dita

Vetitë e fundit 2 #2115

Ky apartament elegant dhe modern ndodhet në Mahmutlar, Alanya. Prona me pesë kate ofron apartamente me një dhomë gjumi me një banjo dhe ballkon.

 • Mahmutlar - Alanya
 • 1 Dhoma e gjumit
 • Apartament
 • 55m²

€135 000 Përditësimi i fundit: 6 Dita

Këto apartamente bukuroshe elegante janë në Mahmutlar, Alanya. Prona me katër kate ofron apartamente me një dhe dy dhoma gjumi.

 • Mahmutlar - Alanya
 • 1, 2, 3 Dhomat e gjumit
 • Apartament
 • 50m², 68m², 97m², 102m²

Nga €155 000 Përditësimi i fundit: 6 Dita

Mahmutlar është një nga rajonet e njohura brenda qytetit të Alanya. Zona është bërë gjithnjë e më popullore për shkak të diversitetit të saj kulturor.

 • Mahmutlar - Alanya
 • 1, 2 Dhomat e gjumit
 • Apartament
 • 54.6m², 115.7m²

Nga €115 000 Përditësimi i fundit: 6 Dita

Kompleksi i ri i apartamenteve ndodhet në pjesën qendrore të Mahmutlar, Alanya dhe ofron apartamente elegante 1+1 dhe apartamente dupleks 2+1.

 • Mahmutlar - Alanya
 • 1, 2 Dhomat e gjumit
 • Apartament
 • 54m², 140m²

Nga €120 000 Përditësimi i fundit: 5 Dita

Këto apartamente klasike moderne ndodhen në Mahmutlar, Alanya. Blloku ka gjashtë kate dhe ofron apartamente me një dhe dy dhoma gjumi.

 • Mahmutlar - Alanya
 • 1, 2 Dhomat e gjumit
 • Apartament
 • 49.5m², 93m²

Nga €99 000 Përditësimi i fundit: 5 Dita

Bleni një pronë në Mahmutlar

Nëse ju keni vendosur ta blini një pronë në Turqi, ju do të duhet të shikoni në regjione të ndryshme. Mahmutlari në Komunën e Alanias, është vetëm dhjetë kilometra nga qendra e qytetit. Rrethohet me Kestelin dhe Kargicakun derisa malet mahnitëse Taurus janë në një distancë të afërt.

Alanya Mahmutlar
Mahmutlar - një lagje në bregdetin turk në Detin e Mesdheut.

Plazhet janë kryesisht me gurë, por mund të gjenden edhe plazhe tjera me rërë. Hyrja në plazhe është së bashku me një shëtitore së popullarizuar për t'u shëtitur si dhe për çiklistë. Pavarësisht kësaj, Mahmutlari është një destinacion i popullarizuar turistik me një komunitet të përzier vendor dhe të huaj. Në kulmin e sezonës, popullësia arrinë deri në 70 mijë, por shkaku i madhësisë, Mahmutlari asnjëherë nuk duket i ngarkuar. 

Cilat janë dobitë e blerjes së një prone në Mahmutlar? 

 • Zonë e zhvilluar 
 • Vlera e tregut të pronave rritet shpejt këtu 
 • Tregje të freskëta çdo të marte dhe të shtune
 • Komplekse me apartamente në stilin e hoteleve 
 • Komplekse vilash
 • Pasuri të paluajtshme komerciale
 • Infrastrukturë e shkëlqyer me shumë dyqane, markete, kafene, restaurante, banka dhe barnatore
 • Linja superiore të transportit rreth zonës me taksi, autobusë dhe kompani private 
 • Afër aeroportit Gazipasa dhe rreth dy orë nga aeroporti ndërkombëtar i Antalias.

Ndër avantazhet e shumta për investimin në pasuri të paluajtshme në Mahmutlar, është kërkesa e madhe për qira - deri në 750 mijë turistë vizitojnë këtë vend. 

Përfitimet për zhvendosjen e familjeve këtu:

 • Qerdhet dhe shkollat në dispozicion - si private ashtu edhe publike

 • Afërsia me detin 

 • Komunitet i madh i ish-mërgimtarëve

 • Infrastrukturë e pasur

 • Mjekë dhe dentisë që flasin gjuhën angleze

 Kindergarten

Qerdhet në Mahmutlar pranojnë fëmijët nga dy deri në gjashtë vjet.

Çfarë pasuri të paluajtshme mund të blej në Mahmutlar? 

Në Mahmutlar, ka zgjedhej të shumta të pronave në dispozicion, nga një "studio" e lirë deri te vilat elitare. 

Apartment
Në Mahmutlar ju mund të blini një apartament. 
 • Apartamentet janë në dispozicion brenda komplekseve me të gjitha pajisjet luksoze në blloqet me dhe pa pishina. 
 • Me pamje nga deti apo mali. 
 • Opsione të mobiluara apo jo të mobiluara (jo të mobiluara janë zakonisht apartamentet e reja).
 • Ka opsione nga 1+1 në 4 apo madje edhe 5+1. Kjo nënkupton një dhomë të ndenjes me disa dhoma gjumi. Kuzhinat nganjëherë mund të jenë të hapura apo edhe të ndara.
 • Madhësitë e apartamenteve variojnë nga 50 m² deri tek ato 180 m² dhe me çmime fillestare nga 60 mijë euro deri te vilat që mund të jenë nën 100 mijë euro për stile më të vjetra. 
 • Të gjitha opsionet i nënshtrohen një takse (aidat), e cila mbulon koston e mirëmbajtjes së kopshtit, pastrimit të pishinave, ashensorët, etj.
 • Vilat mund të jenë në komplekse të mëdha me pajisje luksoze dhe stil të hoteleve ose më të vogla, etj. 
 • Ne mund të ofrojmë shërbime si për shembull, për pastrim apo mirëmbajtje. 

Apartamentet në komplekse luksoze ose vilat në hapësirë mund të madhe të tokës do të kushtojnë më shtrenjtë. 

Gjërat për t'i bërë në Mahmutlar 

Mahmutlari është në qendër të shumë vendeve historike në rast se ju doni të mësoni rreth të kaluarës nv Turqi si Syedra, Anamur, Side dhe Laertes. 

Ka shumë vende për sporte ujore gjatë vijës bregdetare dhe dyqane për bicikleta nëse ndiheni energjik. 

Lumi kryesor i Dimcay ka shumë restaurante përreth, i përsosur për t'u relaksuar në ditët e ngrohta të verës. Ka edhe parqe të këndshme me shtigje për ecje përgjatë lumit. Më pas është edhe shpella, me emrin e njejtë, që ka një reputacion fantastik për stalagmitet dhe stalaktitet. 

Beach
Plazhi i Mahmutlarit nuk është i ngarkuar madje edhe në sezonin e verës. 
Bus
Ju mund të udhëtoni përreth Mahmutlarit me autobus.

 

Komuniteti i të huajve në Mahmutlar është i fortë. Këtu ka madje edhe qendra kultutore për popullësinë. Nëse një person ka nevojë për një shërbim të vogël (për shembull, riparimi i veshmbathjeve), atëherë lehtë mund ta gjeni dikë që e flet gjuhën tuaj dhe mund t'ua zgjidhë problemin tuaj pa e ditur gjuhën turke.