Vila të përballueshme të vendosura në Karpasia, Qiproja Veriore

Qipron - Karpasia

Nga €193 000

ID: 6186
Shtator 2022
3.2km
95km
Dhoma Madhësia Çmimi
2+1 Apartament 115 m² €193 000

Karakteristikat e pronës

  • Parking privat
  • Pishinë
  • Kopshti

Çfarë ka afër?

Vende brenda 1 Kilometer

1 Shkolla

3 Restorant

19 Tregu

Përshkrim

Karpasia ishte një qytet antik në Qipro, i vendosur në bregun verior të Gadishullit Karpas, në një distancë prej 3 km nga qyteti modern i Rizokarpaso. Zona është e famshme për Plazhin e Artë të Karpazit, duke qenë në kontakt me natyrën dhe vendet e trashëgimisë kulturore.

Largësia nga lehtësitë:

  • Largësia nga qendra e qytetit: 1.5 km
  • Largësia nga plazhi: 3.2 km
  • Largësia nga aeroporti: 95 km
  • Largësia nga pazaret lokale: 1.2 km

Karakteristikat e vilës:

Janë shumë 16 vila ekskluzive të ndërtuara mbi 8672 sipërfaqe totale toke në metra katrorë. Secila vile perbehet nga 360 m2 te ndare toke private. Përfshirë 115 sipërfaqe bruto me dy dhoma gjumi. Gjithashtu banesa ka 100 metra katrorë pishinë.

Kontaktoni një nga anëtarët e ekipit tonë sot për më shumë informacion në lidhje me këto vila të përballueshme në Qipron Veriore.

Planet e dyshemesë

Pyetni përfaqësuesin
Vila të përballueshme të vendosura në Karpasia, Qiproja Veriore plan - 28

Informacioni juaj i kontaktit

Mesazhi juaj...

Pyetni përfaqësuesin

Informacioni juaj i kontaktit

Mesazhi juaj...

Veti të ngjashme