Komentet

Dëshmitë

Ne kemi klientë shumë të lumtur përgjatë viteve. Këtu janë disa nga përvojat e disa prej tyre që kanë pasur me ne.

Johannes Würger

Johannes Würger

SummerHome

Unë e kam blerë një apartament afër detit përmes agjencionit të pasurive të paluajtshme, Summer Home dhe e kemi realizuar ëndrrën tonë! Nëse dikush është i interesuar për një shtëpi apo apartament afër detit, unë mund që 100 përqind t'ua rekomandoj Summer Home në Alania. Ata më dhanë këshillën më të mirë para blerjes. Procesi i blerjes ishte i shpejtë dhe shumë profesional dhe ata vazhdimisht më ndihmuan për gjërat tjera. Faleminderit Summer Home dhe unë iu dëshiroj fat dhe gjitha të mirat! ...

Helmut & Angie Barth

Helmut & Angie Barth

SummerHome

Së pari, ne do të donim të falënderonim shumë stafin e Summer Home.  Ndiheshim të mirëpritur ngrohtësisht nga kontaktet e para. Stafi gjerman i përbërë nga Lea dhe Meryem dinim për pyetjet tona se çfarë i përshtatet shijes dhe buxhetit tonë. Pavarësisht nga pyetjet apo problemet të cilat i kemi pasur, ne gjithmonë jemi ndihmuar shpejt dhe me përgjegjësi.  Por, edhe të gjithë punonjësit tjerë që takuam në zyren e mobiluar bukur, ishin shumë miqësorë. Ajo që ne do të donim të shkruanim, është diskutimi i këndshëm dhe me shumë respekt.  I gjithë procesi ishte profesional. Pasi ne gjetëm pronën tonë të ëndrrave, nuk ishim vetëm. Gjithashtu, u këshilluam edhe për zgjedhjen e mobiljeve dhe orendive. Ne gjithashtu, jemi informuar vazhdimisht për fazat e ndërtimit në mënyrë që të prisnim për të marrë pronën tonë. I gjithë apartamenti më pas ishte mobiluar plotësisht dhe me shumë shije me mobilijet që blemë nëntë javë më parë. Ne ishim shumë të befasuar për të mirë dhe mund t'ua rekomandojmë pozitivisht stafin e Summer Home 100 përqind. Shumë faleminderit gjithë ekipit. Helmut dhe Angie ...

Рустам и Алина Габбазовы

Рустам и Алина Габбазовы

SummerHome

Ne falënderojmë Summer Home dhe veçanarisht menaxheren tonë, Natalian! Ajo është një person, e cila është e gatshme të ndihmojë për të gjitha gjërat dhe të marrë parasysh karakteristikat dhe dëshirat tona! Kjo nuk është hera jonë e parë në Turqi, pasi ne kemi marrë shumë herë një shtëpi me qira, kështu që ne ua rekomandojmë Natalian të gjithëve! Ju rrallë herë takoni menaxherë të tillë pozitivë, të shpejtë dhe të vëmendshëm! Faleminderit për pjesën tjetër, do të vijmë prapë te ju. ...

Юлун Мария,  Москва

Юлун Мария, Москва

SummerHome

Unë do të doja të shpreh falënderimin tim për stafin e Summer Home dhe në veçanti për menaxheren tonë Tatyana! Pas plotësimit të aplikacionit në Instagram për zgjedhjen e një apartamenti me qira, menaxherja Tatyana na kontaktoi pas një kohe të shkurtër, duke na informuar neve në detaje rreth karakteristikave të Alanias, për çmimet e apartamenteve dhe zgjedhjen e një vendi interesant për blerje! Tatiana, për një kohë të shkurtër, na përgatiti opsionet më të mira të bazuara në dëshirat tona, duke na ofruar fotografi dhe video të komplekseve! Gjithashtu, ajo organizoi një transferim individual nga aeroporti dhe pastaj në rikthim! Ajo na ndihmoi edhe për të zgjidhur problemet aktuale shumë shpejt. Pushimet tona gjatë pandemisë dhe për shkak të anulimit të fluturimeve mes Rusisë dhe Turqisë, ne duhej të zgjasnim kohën tonë me qira në apartament për një kohë më të gjatë! Në atë moment, Tatiana u tregua punonjëse profesionale, duke diskutuar me pronarët e apartamenteve për çmimet më të lira të qirave! Faleminderit për punën mirë të koordinuar nga i gjithë stafi, që na lanë ne me kujtime të ...

Рамал и Катя. Москва

Рамал и Катя. Москва

SummerHome

Ne e kontaktuam Summer Home për blerjen e një prone.  Këta njerëz punojnë 100 përqind. Konsultimet ishin të nivelit të lartë dhe ne kemi parë shumë opsione që nuk i kishim ditur më parë. Kemi marrë përgjigje në detaje për pyetjet tona. Unë do të doja të them se punonjësit e kompanisë janë miqësor dhe ata meritojnë shumë respekt! Shumë faleminderit për menaxheren Oksana për profesionalizmin e saj.  Ajo na tregoi të gjitha detajet rreth kohës, shpenzimeve dhe dizajnit. Edhe njëherë, shumë faleminderit Summer Home për punën dhe sjelljen individuale ndaj të gjithë klientëve! ...

Олька ван Вук - Южная Африка

Олька ван Вук - Южная Африка

SummerHome

Mirëdita të gjithëve. Verën e kaluar, derisa ishim në Turqi, ne vendosëm ta realizonim ëndrrën tonë për të blerë një shtëpi në detin e ngrohtë. Pa hezitim, ne vendosëm të shikonim për një agjencion të pasurive të paluajtshme. Summer Home na gjeti shtëpinë e ëndrrave. Pasi iu shkruam një mesazh, për pak minuta, menaxherja na kontaktoi, me të cilën ne filluam të shikonim opsionet. Ne i shpjeguam asaj se për çfarë ishim duke shikuar, dhe dëshira jonë ishte për një kompleks të qetë. Ishte e nevojshme për të kontaktuar një agjencion të tillë për zgjedhjen e duhur. Oksana dhe unë kemi shikuar pronën e duhur për një muaj, dhe komunikimet tona u shpeshtuan përmes mesazheve dhe thirrjeve. Derisa ne u kthyem në shtëpi, Oksana u tregua një shitëse e shkëlqyer dhe e duhur në të gjitha drejtimet. Ne morëm përgjigjje të duhura, duke folur jo vetëm për pronën, por edhe për jetën në Turqi. Ajo zgjodhi pikërisht atë që ne donim. Puna me të ishte e lehtv dhe e thjeshtë. Kishte shumë pyetje vahdimisht si për zgjedhjen e një shkolle për ...

Дарья, Украина Киев.

Дарья, Украина Киев.

SummerHome

E nderuar kompani Summer Home, unë dua t'i shpreh falënderimet e mia për menaxheren më të mirë, Oksana Yalcin! Ajo është profesioniste në fushën e saj, dhe blerja ime ishte kur e shikova opsionin e dytë të pronës. Unë nuk dua ta përmend atë vetëm si punonjëse të mirë, por edhe si person të mrekullueshëm. Gjithçka ishte e sinqertë dhe pagesa ishte transparente, si dhe dokumentet ishin të rregulluara mirë nga Oksana, menaxherja ishte shumë e përgjegjshme. Faleminderit asaj për GJITHÇKA! ...

Ермек Мухамедиев. Алма-Аты

Ермек Мухамедиев. Алма-Аты

SummerHome

Unë jam shumë me fat që kam kontaktuar Summer Home. Dua ta falënderoj sidomos menaxheren Oksana Yalcin. Nga momenti që ne filluam të shikonim për blerjen e një apartamenti, ajo na tregoi të gjitha detajet. Unë dua ta falënderoj atë përzemërsisht, por edhe kompaninë. Ata janë njerëz të besueshëm. Ajo nuk humbet kohë dhe përgjigjet në të gjitha pyetjet sa më shpejt që është e mundur. Unë i dëshiroj sukses kompanisë dhe lumturi Oksanës në jetën personale! ...

Романовский Станислав, Ярославль

Романовский Станислав, Ярославль

SummerHome

Në mars të vitit 2020, unë bleva një apartament në qytetin e Alanias nga kompania Summer Home. Një kompani e shkëlqyer dhe një staf fantastik. Oksana, një menaxhere që punon në Summer Home, më ndihmoi mua, ajo është një person i sinqertë, një profesioniste në fushën e saj. Unë jam e lumtur me blerjen! ...

Гюльнара Курбанова, Баку

Гюльнара Курбанова, Баку

SummerHome

Gulnara Kurbanova, 47-vjeçare nga Baku, punonjëse në bankë. Ne kemi blerë një apartament në janarin e vitit 2020 në kompleksin e bukur, Lory Queen. Ka vetëm komente pozitive për kompaninë, për pronarin z.Nadir dhe punonjësit e tij! Ata janë të kujdesshëm me klientët, të përgjegjshëm dhe profesionistë në fushat e tyre. Ata na ndihmuan në problemet tona, nga zgjedhja e një kompleksi, dhe deri në zgjedhjen e detajeve për interierin si dhe gjësendet brenda apartamentit. Në fakt, ne mund të themi se gjithçka bëhet për ta bërë klientin e kënaqur. Unë dua t'i përmend menaxheret e kompanisë, Diana dhe Ruslan, si profesioniste në fushat e tyre dhe njerëz të mrekullueshëm! Ne ua sygjerojmë të gjithëve shërbimet e Summer Home. Ne jemi të bindur se ju do të mbesni të kënaqur ashtu sikurse ne! ...

Маноилэ Светлана Краснодар

Маноилэ Светлана Краснодар

SummerHome

Derisa isha në pushime me një mik në Belek, ne vendosëm të shkonim në një shëtitje në Alania dhe... u dashuruam me këtë vend! Ne mësuam se kishte shumë komplekse në Alania të cilat ishin duke u ndërtuar. Pas ardhjes sonë, ne filluam të shikonim për një apartament në Alania. Bazuar në vlerësime, ne gjetëm agjencionin Summer Home dhe ne mendojmë se kishim fat që i kemi gjetur ata. Zhanna dhe vajza e saj, Tatiana treguan 100 përqind profesionalizëm! Aftësi të ndjeshme kishin treguar që prej minutave të parë të ardhjes sonë në Turqi. Ata bën gjithçka për ne, na takuan në aeroport, na akomoduan në një apartament, na ofruan mëngjes të shkëlqyer në një vend të bukur dhe sjelljet e tyre na mahnitën. Por, më e rëndësishmja është se ne blemë apartamentin që ne e donim! Ne tashmë jemi miq me stafin e Summer Home, dhe me kënaqësi i nënshkruam kontratat tona! Do të doja të shkruaj se drejtuesja e kompanisë, Karina, është një zonjë e bukur dhe kryen shumë punë. Ajo e do punën e saj dhe zgjedh staf ...

Бахирам Абишева, Нур-Султан, Казахстан

Бахирам Абишева, Нур-Султан, Казахстан

SummerHome

Unë i shpreh falënderimet e mia të shumta për Summer Home, që më ndihmuan në zgjedhjen e apartamenteve të mia në Alania! Në fakt, ka pasur shumë kompani që më kanë ofruar pasuri të paluajtshme në Alania dhe ta zgjidhja njëren që do të ishte më e përshtatshme ishte e vështirë. Zgjedhja ime ishte kjo kompani e jashtëzakonshme. Falënderim special për menaxheren sharmante Zhanna, e cila shpejt iu përgjigj kërkesave të mia, duke i shpjeguar të gjitha nuancat e blerjes së një apartamenti në ndërtesën e re, për të cilën unë jam falëndrues, dhe gjithashtu zgjedhja ime u bë e fuqishme pas takimit personal me menaxhmentin e kompanisë. Të gjithë ata janë njerëz miqësor, ndihmojnë dhe përkrahin klientët. Gjithashtu, kompania ofron shërbim të shkëlqyer për mikpritjen e klientëve dhe gjithashtu i përkrah klientët pas shitjes. Zhanna dhe unë porositëm gjëra për ballkon, diskutuam për blerjen dhe instalimin e pajisjeve shtëpiake dhe shumë gjëra të tjera (për shembull, marrja e lejeqëndrimit), e cila është thelbësore për përshpejtimin e procesit të vendosjes në apartamentin tuaj, sepse nuk doni të humbisni kohë në Alania ...

Евгения Мишота.  Харьков

Евгения Мишота.  Харьков

SummerHome

Unë as që kam pritur kaq shpejt dhe që është më e rëndësishme, zgjidhje efektive për kërkesën time. Shumë faleminderit! ...

Алексей Сабинов . Новосибирск

Алексей Сабинов . Новосибирск

SummerHome

Gjithçka shkoi mirë, unë jam shumë i kënaqur me punën! ...

Дана Топалова, Алма-Ата

Дана Топалова, Алма-Ата

SummerHome

Më pak se një vit më parë, ne vendosëm ta blinim një apartament në qytetin e Alanias, Turqi. Pas një kohe të gjatë kërkimesh, ne vendosëm të shkojmë përpara me Summer Home! Ka pasur shumë shqetësime në lidhje me blerjet e apartamenteve në fazën e ndërtimeve. Të jemi të sinqertë, ne ishim skeptik, por duke iu falënderuar punës së sinqertë dhe profesionalizmit të menaxhmentit dhe menaxherëve të kompanisë, frikësimi ynë shpejt u largua! Dhe këtë vit, ne jemi bërë pronarë të apartamentit tonë të bukur. Ne do të donim të shprehnim falënderimin tonë për kompaninë Summer Home dhe për punën e tyre cilësore, për durimin dhe për informimin e vazhdueshëm ndaj nesh për fazën e ndërtimeve, madje edhe për ndihmën në zgjidhjen e problemeve më të vogla! Fat të mbarë të gjithëve! Ne besojmë se ne nuk jemi vetëm klientë të kompanisë suaj, por pjesë e familjes së madhe të Summer Home! ...

Рудник Мариям

Рудник Мариям

SummerHome

Unë kam vetëm falënderime dhe admirim për punën e ndjeshme, të përgjegjshme dhe komunikimin e respektueshëm që ata na dhanë neve si klientë. Dua të them shumë, por është thjesht e pamundur të shkruash në këtë hapësirë. Do të doja të falënderoj gjithë stafin e Summer Home të drejtuar nga pronari Nadir Uysal, për ndihmën e tyre në blerjen e pasurisë së paluajtshme. Karina Bareeva meriton respekt të madh. Inovacioni i Karinas e ka dërguar kompaninë përpara. Falënderim special edhe për Natalia Kuzmina, një profesioniste që e bën punën e saj me përgjegjësi të lartë, dashuri dhe pasion. Ajo e di punën e saj, 100 përqind. Shumë falënderime për ju dhe për stafin miqësor! Janë dy koncepte - "rasti" dhe "fati". Të dyja u përshtatën në situatën time dhe stafi i Summer Home!  ...

Роман Конеев, Нижнекамск

Роман Конеев, Нижнекамск

SummerHome

Unë dua t'i shpreh falënderimet e mia të sinqerta punonjësve të kompanisë Summer Home për ndihmën e tyre për të blerë pronë në qytetin e Antalias. Ia vlen të përmendet profesionalizmi, miqësia dhe ndjeshmëria ndaj konsumatorëve. Punonjësit na ndihmuan ne jo vetëm për t'i zgjidhur punët e blerjes së pronës, por edhe punët tjera pas blerjes. ...

Татьяна Исламова. Астана

Татьяна Исламова. Астана

SummerHome

Duke iu falënderuar Summer Home, idea jonë për të blerë pasuri të paluajtshme në Turqi është realizuar. Duke kontaktuar me këtë kompani që na është sygjeruar nga miqtë tanë, të cilët më parë kishin blerë pronë në Turqi, ne nuk kemi humbur. Aftësitë sensitive, të sinqerta dhe profesionale të shitëses së kompanisë, Yura Veryugin na ndihmuan neve për të zgjidhur problemet tona gjatë transaksionit dhe më pas. Ne ishim shumë të befasuar për një shërbim të nivelit të lartë ndaj klientëve. Ne i dëshirojmë sukses kompanisë dhe tani do t'ua sygjerojmë të afërmve tanë dhe miqëve. Falenderim special për drejtuesit e kompanisë, Karina Bareeva dhe z.Nadir. ...

Михаил Матвиенко, Пермь

Михаил Матвиенко, Пермь

SummerHome

Dua të shpreh falënderimin tim për kompaninë Summer Home për ndihmën e tyre në përzgjedhjen dhe blerjen e një prone. Ne ishim të kënaqur me organizimin e takimit tonë në aeroport, si dhe ata na ndihmuan të vendosemi në apartament (gjë që është e rëndësishme!) dhe me problemet pas shitjes! Faleminderit shumë menaxheres Jeanne dhe Summer Home për punën e tyre profesionale! ...

Елена Погребняк, Набережные Челны

Елена Погребняк, Набережные Челны

SummerHome

Mes shumëllojshmërisë të agjencioneve për pasuritë e paluajtshme në Alania, ne kemi gjetur saktësisht atë ishim të interesuar, të përshtatshëm për kriteret tona. Ne me të vërtetë e falënderojmë Summer Home për profesionalizmin e tyre. Nga fillimi dhe deri në fund, ju nuk keni asnjë dyshim! Faleminderit shumë për shërbimet e juaja! ...

Надежда Осокина. Астрахань

Надежда Осокина. Астрахань

SummerHome

Unë e dua Summer Home! Punë e kujdesshmem, sinqeritet dhe integritet për klientët e juaj që i shmangin situatat e pakëndshhme në lidhje me pasuritë e paluajtshme në qytetin e Alanias. Stafi është shumë i kualifikuar, kreativ dhe i do gjërat profesionale. Deri më tani, unë personalisht kam kontaktuar me kompaninë vetëm për apartamentet me qira. Unë shpresoj që së shpejti do të mund të blej diçka nga pasuritë e paluajtshme. Ju jeni të mrekullueshëm! ...

Елена и Алексей

Елена и Алексей

SummerHome

Unë e dua Summer Home! Rreth dy vite më parë, burri im dhe unë filluam të mendonim për të lëvizur në një shtet të ngrohtë, me një klimë të kënaqshme dhe ajër të pastër. Nuk do të isha i saktë nëse do të thoja se ne, sikur të tjerët, kemi shikuar edhe shtete të tjera. Ne kemi kërkuar për informacione në shtete të ndryshme, kemi studiuar ligjet dhe të tjera. Dhe më pas ne bëmë vendimin tonë për të ardhur në Turqi. Por, në rrjetet sociale njerëzit shkruajnë gjëra të këqija pasi të blini. Por, vendimi ishte bërë dhe ne filluam të kërkonim, fillimisht në YouTube. Në momentet e para, të gjitha agjencitë e pasurive të paluajtshme kishin apartamente të ngjashme. Sinqerisht, ishte e vështirë për të zgjedhur dhe një ditë unë e pashë një video të Summer Home, e quajtur "Vajzat - Motrat" dhe unë do t'ju tregoj sinqerisht se isha i mahnitur. Video mund të marrë vëmendjen e njerëzve për shkak të sinqeritetit. Kështu, ne menjëherë shkruam mesazh në numrin e telefonit të paraqitur në përshkrim. Ata u përgjigjën ...

Романовский Станислав, Гуляев Александр, Ярославль.

Романовский Станислав, Гуляев Александр, Ярославль.

SummerHome

I dashur staf i Summer Home, faleminderit shumë që keni qenë këtu. Ju jeni miqësor dhe staf i këndshëm që meriton shumë respekt për aftësitë tuaja me klientët. Miqtë e mi dhe unë duam që të shkruajmë se jemi të lumtur që ishim në duart e Tatyana Kireyeva dhe Oksanas. Faleminderit shumë, sidomos pronarit, z.Nadir dhe Karina Bareeva. Fat të mbarë gjithëve. ...

Елена , Эстония

Елена , Эстония

SummerHome

Unë doja të shkoja në Alania disa herë dhe ta vizitoj Summer Home me menaxheren Tatyana Kireeva. Unë shpesh e ri-thirrja takimin tonë me Tanian dhe gjithë stafin profesional. Ju jeni profesionalë. Ju i kuptoni dëshirat e klientëve, të cilat janë të vlefshme shumë, sepse në komunikim të arsyeshëm, klienti merr atë që ai apo ajo ka ëndërruar. Summer Home është fenomenal. Unë e dua Summer Home! ...

Ольга , Борис.   Житомир

Ольга , Борис. Житомир

SummerHome

Ne duam ta falënderojmë menaxherin Edward dhe gjithë stafin për kohën e mirë, natyrisht për blerjen e një apartamenti! Faleminderit! ...

Антон. Ижевск

Антон. Ижевск

SummerHome

Eksperienca jonë ishte e mrekullueshme në verë dhe ne ishim të kënaqur! Ne kemi shikuar aq shumë, kemi lexuar dhe zgjedhur. Unë kam vendosur të vazhdoj me Summer Home dhe kam blerë një shtëpi nga V.P. Pas tre muajsh, gruaja theu dorën e saj dhe njerëzit e parë që ne telefonuam ishin agjentët e Summer Home. Ata erdhën menjëherë pas telefonatës dhe na dërguan në spital. Ata nuk morën asnjë pagesë për ndihmën.  Së pari, të gjithë agjentët flasin bukur, por, në fakt edhe pas blerjes, ata janë sërish në kontakt me ne! Ne blemë më lirë se sa tjerët që ofruan. ...

Александр. Германия.

Александр. Германия.

SummerHome

Unë e falënderoj Summer Home për investimin tonë të parë në Turqi dhe për profesionalizmin e fortë të stafit. Respekt për pronarin dhe falënderim special për ndërmjetësuesen time, T.Kireeva. ...

Елена и Игорь, Киев.

Елена и Игорь, Киев.

SummerHome

Unë dua ta shpreh falënderimin tim për gjithë stafin e Summer Home, si dhe për menaxheren Kireyeva Tatyana për mikpritjen e ngrohtë në Alanya dhe shërbimin profesional. Ne shkuam për ta njohur Alanian dhe kompaninë, dhe ne blemë një apartament për të lëvizur në këtë qytet të bukur. Falenderim special për pronarin Nadir për dhuratën e mrekullueshme! ...

Carine De Gusseme & Franky Vekens

Carine De Gusseme & Franky Vekens

SummerHome

Për kohë të gjatë ne shikuam për një apartament në Alania, regjioni i Avsallarit. Ne erdhëm në kontakt me Summer Home përmes internetit. Gjatë pushimeve tona në qershor, ne vizituam apartamente të bukura me Summer Home. Ne kemi gjetur një të tillë në Olive Garden dhe jemi shumë të lumtur me vendimin tonë. Një shërbim i shkëlqyer nga stafi i Summer Home, para blerjes, të gjitha dokumentet e punës, pas blerjes, gjithçka shkoi këndshëm. Faleminderime speciale për Isik, e cila na ndihmoi mirë në gjuhën tonë, holandeze. Me të vërtetë elegante dhe super zonjë. Gjitha të mira nga Carine & Franky nga Belgjika. ...

Mr. Mattias And Mrs. Petra

Mr. Mattias And Mrs. Petra

SummerHome

Ne shkuam në zyret e Summer Home dhe jemi të lumtur që e takuam Isik atje. Një lëvdatë e madhe për stafin e Summer Home. Shërbimi është i mrekullueshëm. Ju ndihmoheni në të gjitha hapat, te noteri, kur ju blini mobilie apo kur nevojiten gjërat profesionale. Një thirrje telefoni mjafton... Ne mund t'ua sygjerojmë stafin e Summer Home me ndërgjegjje të plotë. Gjitha të mirat, Petra dhe Matthias nga Gjermania. ...

Fam. Moerhout

Fam. Moerhout

SummerHome

Vitin e kaluar në gusht, ne vendosëm t'i bëjmë realitet ëndrrat tona dhe përfunduam në Turqi me kompaninë Summer Home. Ne kemi qenë të mirëpritur nga stafi dhe z.Nadir. Tani, ne vijmë në vendin ku ndihemi sikur në shtëpi. Do t'ua jepja një rekomandim absolut dhe do ta bëja prapë pa asnjë dyshim. ...

Fam. Janssens

Fam. Janssens

SummerHome

Ne jemi pronarë të ri dhe krenar të një apartamenti të ri dupleks në Alania. Shërbimi që ne kemi marrë nga Summer Homme i ka kaluar pritjet tona. Shërbime të hapura dhe cilësore dhe gjithçka me një shpejtësi të madhe. Gjithçka ishte perfekte në gjuhën tonë (holandeze). Unë mund t'ua sygjeroj 100 përqind këtë kompani të pasurive të paluajtshme të gjithëve që janë duke shikuar për prona në Turqi. Familja Janssens ...

Mr. Sami Namro

Mr. Sami Namro

SummerHome

Profesionalizmi juaj, integriteti dhe sinqeriteti më kanë bërë shumë rehat derisa punoja me stafin e Summer Home. Ka qenë një nder dhe kënaqësi të punoja me ju dhe shpresoj se do t'i mbajmë lidhjet për të ardhmen. Faleminderit shumë Nadir Uysal. ...

Mr. Andreas and Mrs. Monica

Mr. Andreas and Mrs. Monica

SummerHome

Ne ishim të mahnitur me atë se sa profesionale dhe të këndshme ishin kërkimet për një apartament. Ekspertizë, këshilla të mira dhe shërbim i nivelit të lartë edhe pas blerjes, kjo është ajo që ne me të vërtetë donim ta përmendnim këtu. Pra, ne vetëm mund t'ua sygjerojmë me kënaqësi Summer Home. Çdo të mirë Familja Klopfleisch nga Gjermania ...

Mrs. Lesia

Mrs. Lesia

SummerHome

Njohuritë e mia për Turqinë filluan nga viti 2014 prej Summer Home Real Estate. Tani, pas katër vitesh, unë mund t'ua sygjeroj këtë kompani miqëve të mi. Jam e sigurtë se njerëzit do të jenë të kënaqur me punën e kompanisë. Unë besoj se parimet bazike të Summer Home - sjelljet personale dhe njerëzore si dhe trajtimi dhe sinqeriteti janë integriteti i kompanisë. Dhe më besoni mua, Summer Home ka reputacion të lartë. Nga fillimi deri në fund të transaksionit, klienti është plotësisht i mbështetur, nga vizita e parë e klientit në kompani dhe zgjedhja e apartamentit si dhe në zgjedhjen e interierit. Madje, pas kësaj, unë e di se ku mund të marrë këshilla kur jam në Turqi. Ne kemi gjetur miq këtu!  Unë dëshiroj të njejtën gjë për klientët e ardhshëm të Summer Home Real Estate!  ...

Mr. Riad Lambaz

Mr. Riad Lambaz

SummerHome

Vendimi më i mirë që e kam bërë, për të cilin nuk pendohem kurrë ishte blerja e një apartamenti përmes SUMMER HOME në Alanya. Gjithçka ishte bukur dhe fenomenale. Çdo herë unë doja diçka tjetër dhe SUMMER HOME më mbante të kënaqur.  Do t'ua sygjeroja atë familjes sime dhe miqëve.  Dhe unë jam shumë me fat që nuk e kam humbur këtë mundësi. Faleminderit SUMMER HOME ...

Mrs. Linda Desmet

Mrs. Linda Desmet

SummerHome

Summer Home dhe njerëzit e besueshëm dhe dashamirës që punojnë atje, janë të rekomanduar shumë për blerje ose shitje të pronës tuaj në Turqi. Shërbim i nivelit të lartë dhe njerëz të mirë. Gjithmonë të buzëqeshur ...