Paketa e shërbimit pas blerjes


After Purchase Service

Për ta bërë qëndrimin tuaj më të mirë dhe për të kaluar në shtëpinë tuaj të re të ëndrrave në Turqi sa më qetë dhe më rehatshëm, ne ju ofrojmë paketën tonë të shërbimit pas blerjes.

Paketa e shërbimit pas blerjes ka një tarifë të vetme prej vetëm 100 eurosh dhe përfshin:

  • Ndihmë për hapjen e llogarisë bankare në një bankë turke.
  • Ndihmë me nënshkrimin e abonimin në internet dhe telefon.
  • Ndihmë me nënshkrimin e abonimeve në TV dhe satelit.
  • Ndihmë me nënshkrimin e sigurimeve.

Jeni të mirëpritur të na kontaktoni për më shumë informacione për paketën e shërbimit pas blerjes.