Udhëtimet kujdestare                                        


Udhëtimi kujdestar

Udhëtimi kujdestar është një mundësi për ju që të grumbulloni të gjithë informacionin dhe të shikoni pronën nga portofoli ynë në internet. Udhëtimi nga Summer Home është krijuar në përputhje me kërkesat tuaja individuale, specifikimet personale, të përshtatshme për buxhetin tuaj financiar. Ne do t'ju ofrojmë informacione të sakta në lidhje me pronën që ju intereson, duke përfshirë një broshurë të pronës, planet për katet, listën e çmimeve dhe vendndodhjen e projektit.

Datat e rezervimit 

Gjatë qëndrimit tuaj në Turqi, një përfaqësues i Summer Home Real Estate ju garanton vëmendje të plotë personale, shërbim miqësor dhe të besueshëm, të gjitha informacionet e hollësishme në lidhje me procesin e blerjes të ofruara në gjuhën angleze, gjermane, sllovake, suedeze, polake, ruse, arabe, turke dhe shqipe për komoditetin tuaj. Ju lutemi na njoftoni paraprakisht për datat tuaja të planifikuara të udhëtimit kujdestar pasi ne dëshirojmë të konstatojmë se datat tuaja të preferuara janë në përputhje me orarin tonë.

Transferi - Akomodimi në hotel - Bileta e udhëtimit

Summer Home Real Estate do të organizojë transferimin tuaj nga aeroporti i Antalias/Gazipaşa pas mbërritjes dhe transferimin gjatë nisjes direkt nga hoteli. Ne do t'ju ofrojmë një banim në hotel në një ambient të rehatshëm dhe të këndshëm. Nëse blini një pronë përmes nesh, pasi të nënshkruani një kontratë blerjeje, ne do të mbulojmë shpenzimet e udhëtimit tuaj.

*Në rast se nuk blini një pronë përmes Summer Home gjatë një udhëtimi kujdestar, ju jeni të detyruar të mbuloni të gjitha shpenzimet për fluturimin, transferimin dhe akomodimin.

* Udhëtimi kujdestar në Summer Home është krijuar në përputhje me kërkesat tuaja individuale, specifikimet personale, të përshtatshme për buxhetin tuaj financiar.

Jeni të mirëpritur të rezervoni një udhëtim kujdestar!

Se çfarë vendi i mrekullueshëm është Turqia, si çfarë pasurie historike ka, do ta shihni vetë. Ne besojmë se ju do të adhuroni Mesdheun dhe do të donit të shijonit stilin përrallor të të jetuarit këtu në rivierën turke.