THIRRNI TANI +90 242 511 99 98 MOBIL +90 538 888 16 16 GJENI NJË PRONË

Mobilimi i shtëpisë


Mobilimi i shtëpisë

Një nga vështirësitë më të mëdha për të blerë një pronë jashtë vendit mund të jetë gjetja e orendive të duhura për shtëpinë tuaj. Për ta bërë këtë proces më të lehtë për ju, dizajnerët tanë të brendshëm do t'ju ndihmojnë të zgjidhni këtë çështje.

Ka shumë gjëra që duhet të merrni parasysh gjatë mobilimit të shtëpisë tuaj të re. Kjo është arsyeja pse dizajnerët tanë të brendshëm do të jenë të gatshëm t'ju ndihmojnë në çdo kohë, për t'ju mbështetur dhe udhëhequr gjatë zgjedhjes së orendive që do t'ju përshtaten dëshirave tuaja.

Ne ju ofrojmë të gjitha shërbimet, duke filluar me një këshillë të thjeshtë për mobilimin ose mund t'ju ndihmojmë me dizajnin e plotë të brendshëm dhe zbatimin e tij. Kompania jonë mbështetet në një ekip dizajnerësh me përvojë, të njohur me të gjitha tendencat dhe stilet më të fundit. Klientët tanë janë të mirëpritur të përfitojnë nga përvoja dhe këshillat tona profesionale, me mobilimin e plotë ose shërbimet e personalizuara të dizajnit të brendshëm për shtëpitë e pushimeve në rajonin e Antalias.

Ju lutemi sigurohuni që shtëpia juaj e pushimeve të ëndrrave në Turqi është dizenjuar me materialet më të mira të mundshme të dekorimit të shtëpisë në përputhje me kërkesat tuaja për modelin e shtëpisë.

Blerja e një prone në Turqi përmes Summer Home është e lehtë në të gjitha çështjet. Ne jemi më se të lumtur t'ju ndihmojmë me të gjitha kërkesat tuaja.

Të rejat & Vështrimet

Chat
Ask a question